Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά 2016

Ας ελπίσουμε ότι το 2016 θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.

Βέβαια, για να είναι καλύτερα πρέπει επιτέλους να κλείσουμε τις τηλεοράσεις και να κάνουμε έρευνα σε αυτά που ακούμε. Επίσης, για να είναι τα πράγματα καλύτερα, θα πρέπει να θέτουμε ερωτήματα για όλα όσα συμβαίνουν.

Δηλαδή, ο Τσίπρας είναι τελικά πιόνι του συστήματος; Ξεπουλάει τη χώρα; Εξαπάτησε το λαό; Τον έκαναν Πρωθυπουργό για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ισχυρών, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους; Θεωρείτε ο Τσίπρας ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας; (εγώ, σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα έλεγα, ΝΑΙ!)

Επίσης, ποιος δημιούργησε τους Ισλαμιστές; Ήταν τελικά οι Αμερικάνοι; Αν ναι, μήπως τελικά αυτό που λένε πολλοί, ότι η «προσφυγική» κρίση δημιουργήθηκε από τους ισχυρούς της γης ώστε να παρακαμφθούν οι νόμοι των λαών και να φέρουν φτηνά εργατικά χέρια στην Ευρώπη, ισχύει; Γιατί οι Ισλαμιστές Μουσουλμάνοι δε χτυπούν το Ισραήλ που βρίσκεται δίπλα στη Συρία;

Σε άλλες εποχές, η παράνομη εισβολή αυτή θα σήμανε πόλεμος, αλλά σήμερα, με τα πουλημένα ΜΜΕ και τους Αριστερούς, που φορούν τις ιδεολογικές τους παρωπίδες, η εισβολή θεωρείτε ανθρωπιστική είσοδο κακόμοιρων ανθρώπων. Κανείς δε βλέπει ότι το 80% αυτών που έρχονται είναι νέοι άνδρες;; Πως να τους δείτε βέβαια όταν τα ΜΜΕ δείχνουν μόνο παιδάκια και γυναίκες; Είπαμε, τα ΜΜΕ είναι ιδιοκτησία των ισχυρών, άρα τα χρησιμοποιούν κατάλληλα.

Τέλος πάντων, τα έχουμε πει τόσες φορές που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Advertisements

One thought on “Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά 2016”

  1. Θά αρκεστώ νά ευχηθώ τό τέλος τού 2016 νά βρεί τούς Ελληνες Πατριώτες ζωντανούς ! Οσο γιά τήν ISIS είναι γέννημα καί θρέμα τού Ισραήλ καί τής ιδέας τού Μεγάλου Ισραήλ μέ Δούρειο Ιππο τίς Εβραιοκρατούμενες ΗΠΑ. Χρόνια Πολλά !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s