Το λένε οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι: Είμαστε επικίνδυνοι!

Η Raheel Raza, πρόεδρος του Muslims Facing Tomorrow, είναι Μουσουλμάνα που εδώ και χρόνια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την αύξηση των ακραίων Μουσουλμάνων στις Δυτικές κοινωνίες.

Ζητά να γίνει μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση στο θέμα αυτό. Λέει ότι βαρβαρικές παραδόσεις των Μουσουλμάνων, όπως ο λιθοβολισμός, το κόψιμο των χεριών, το μαστίγωμα, και γενικά η Σαρία δεν έχουν καμία δουλειά στις Δυτικές κοινωνίες. Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι κακοί φυσικά, αλλά έρευνες που έχουν γίνει σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ότι μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων αυτών συμφωνούν με τις πρακτικές αυτές.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι Τζιχαντιστές, όπως μας έχουν φλομώσει τα ΜΜΕ, αλλά γενικά το Ισλάμ, αφού μεγάλη πλειοψηφία των Μουσουλμάνων συμφωνεί με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και την εφαρμογή της Σαρίας (αλήθεια, πριν από χρόνια γνώριζε κανείς τι σημαίνει Σαρία;;). Λέγεται ότι ο ακραίος Μουσουλμάνος είναι αυτός που κόβει το κεφάλι, ενώ ο μη-ακραίος είναι αυτός που δίνει το σπαθί.

Αυτοί που ψηφίζουν υπερ, είναι οι ίδιοι Μουσουλμάνοι που έρχονται σήμερα ως «πρόσφυγες» στις χώρες μας. Αυτοί οι «κακόμοιροι» πρόσφυγες είναι οι ίδιο που σε έρευνες επικροτούν και συμφωνούν με τις βαρβαρικές πρακτικές του Ισλάμ. Δεν είναι όλοι, αλλά είναι οι περισσότεροι. Άρα, όταν βοηθάς τον λαθρομετανάστη που έρχεται στην Ελλάδα, να θυμάσαι ότι αυτός μπορεί να θέλει τον λιθοβολισμό σου, να θέλει να βιάσει γυναίκες, να θέλει να σου κόψει το κεφάλι επειδή είσαι «άπιστος», και πολλά άλλα. Είπαμε, δεν είναι όλοι, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι είναι οι περισσότεροι.

Η Raheel, που είναι Μουσουλμάνα, να το τονίσουμε αυτό, επίσης ζητά στο βίντεο όλους τους αστέρες του Χόλυγουντ και όλους τους «ειδικούς», να σταματήσουν να «υπερασπίζουν» τους Μουσουλμάνους σε θέματα που δε γνωρίζουν. Ειδικά, οι Αριστεροί προοδευτικοί της πλάκας, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι χώρες μας στην Ευρώπη και την Αμερική. Όλοι ξέρουμε ότι τακτική των Αριστερών είναι να χαρακτηρίζουν ρατσιστή ή φασίστα όποιος αντιδρά ή όποιον διαφωνεί με την Ισλαμοποίηση (και όλα τα θέματα που υποστηρίζουν). Όταν δεν έχουν επιχειρήματα, οι «δημοκράτες» της Αριστεράς απλά αποκαλούν τους συνομιλητές τους ρατσιστές ή φασίστες, και έτσι οι διαφωνούντες φοβούνται να μιλήσουν.

Η Raheel αναφέρει στο βίντεο ότι στην πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, γείτονες των Μουσουλμάνων είδαν περίεργες μεταφορές κουτιών στο σπίτι τους αργά το βράδυ αλλά φοβήθηκαν να πουν κάτι στις αστυνομικές αρχές μην χαρακτηριστούν ρατσιστές. Αυτός ο φόβος να μιλήσουμε ή να αντιδράσουμε γενικότερα, είναι το αποτέλεσμα των Αριστερών και «προοδευτικών» ηλιθίων που έχουν τυφλωθεί από την ιδεολογία τους και δε βλέπουν τι ακριβώς γίνεται γύρω τους. Οι υπόλοιποι, που λογικά ανησυχούμε, δε μιλάμε γιατί φοβόμαστε μη μας καταστρέψει το σύστημα, αφού βλέπουμε ότι όποιος αντιδρά ή όποιος έχει διαφορετική γνώμη, είτε χάνει τη δουλειά του, είτε δέχεται επίθεση από τους διάφορους «δημοκράτες» του Αριστερού χώρου στα ΜΜΕ ή σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλασσικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Ισλαμοποιείται η χώρα και κανείς δεν αντιδρά. Κανείς δεν μιλά, αφού όποιος μιλήσει θα χαρακτηριστεί από το σύστημα ρατσιστής ή χρυσαυγίτης. Αν αυτό που συμβαίνει σήμερα, θα γινόταν πριν από χρόνια, σίγουρα θα γινόταν πόλεμος. Είναι παράνομη εισβολή από χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Τώρα όμως, αφού έχουμε δώσαμε δύναμη στους Αριστερούς και τους θολοκουλτουριάριδες, η παράνομη εισβολή γίνεται με τις ευλογίες των κυβερνήσεων. Μπαίνουν παράνομα στη χώρα, τους μεταφέρουμε στην πρωτεύουσα της χώρας μας με πλοία που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, καταστρέφουν επενδύσεις (Ελληνικό), καταστρέφουν τον τουρισμό μας (Κω, Λέσβο κλπ) ή καταστρέφουν επιπλέον την οικονομίας μας με παράνομο κρίσιμο των σιδηροδρομικών γραμμών… αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΑΝΤΙΔΡΑ! Εκτός φυσικά από τους «φασίστες»!

Οι Ισλαμιστές αυξάνονται επικίνδυνα και έρευνες δείχνουν ότι σύντομα θα είναι πλειοψηφία στις περισσότερες χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, στην Ελλάδα θα παραμείνουμε 10.120.000 κάτοικοι, όπου συγκεκριμένα οι Χριστιανοί θα είμαστε μόλις 8.700.000. Οι Μουσουλμάνοι θα είναι 800.000 (οι νόμιμοι). Άρα σε μόλις 35 χρόνια από τώρα θα είμαστε 2.000.000 λιγότεροι Έλληνες! Αυτή η έρευνα έγινε τον Απρίλιο 2015, σίγουρα αν γίνει σήμερα, οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα ξεπεράσουν τους 1.500.000 έως το 2050.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, και πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε να μιλήσουμε. Ας ελπίζουμε να πέσει σύντομα η ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ, οι Έλληνες πολίτες να ξυπνήσουν και να μην τους ξαναψηφίσει, και να έρθει στην εξουσία μία πραγματική πατριωτική δύναμη που θα δώσει λύση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. (Θα επιμείνω, κλείσιμο συνόρων και απέλαση των λαθραίων. Βοήθεια μόνο σε πραγματικούς πρόσφυγες και μοίρασμα σε όλες τις χώρες. Δεν είναι δυνατόν πλούσιες χώρες όπως τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, που είναι Μουσουλμανικές, να μην έχουν πάρει ΚΑΝΕΝΑΝ πρόσφυγα ή μετανάστη και εμείς να τους χτίζουμε σπίτια και HotSpots).

Ας ελπίσουμε να αλλάξει η κατάσταση σύντομα.

Δείτε το βίντεο, έχει ενδιαφέρον.

Θα το πω και πάλι (ξέρω, γίνομαι κουραστικός):

ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s