[ΒΙΝΤΕΟ] Μαρί Λεπέν: Ευρ.Κοινοβούλιο έναντι στο Ισλάμ 27.11.2015

Η Μαρί Λεπέν σάρωσε στη Γαλλία, και όλα τα πουλημένα ΜΜΕ στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα φυσικά) εξεπλάγησαν. Αλήθεια, γιατί σας έκανε εντύπωση κύριοι; Τι περιμένατε δηλαδή; Να Ισλαμοποιήσετε την Ευρώπη, να εφαρμόσετε αντι-εθνική πολιτική, να γίνεται η μία τρομοκρατική ενέργεια μετά την άλλη, και ο κόσμος να μην αντιδράσει; Είστε τυχεροί που ζούμε στην Ευρώπη και ο κόσμος αντιδρά με εκλογές και διαδηλώσεις. Γιατί αν ζούσαμε σε Μουσουλμανική χώρα και κάνατε αυτά που κάνετε εδώ, η αντίδραση θα ήταν λιθοβολισμός και σφάξιμο! Αλλά, εδώ είμαστε πολιτισμένοι και αντιδρούμε με εκλογές. Αλήθεια, πόσοι Αριστεροί υπάρχουν σε Μουσουλμανικές χώρες; Όχι πολλοί ε; Γιατί άραγε; Παρόλο αυτά, θέλετε να μετατρέψετε την Ευρώπη σε Ισλαμική Ήπειρο. Περίεργο…

Πάρτε το χαμπάρι, ο κόσμος δε θέλει πολυπολιτισμικότητα. Θέλει να ζει ειρηνικά στις πατρίδες τους, να υπάρχει φυσικά μετανάστευση, αλλά υγιείς μετανάστευση. Δηλαδή, αυτός που θα μεταναστεύει και θα πηγαίνει σε άλλη χώρα για να δουλέψει και να ζει, να σέβεται την ιστορία, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της φιλοξενούμενης χώρας. Αυτός που προκαλεί και έρχεται να επιβάλλει τα δικά του πιστεύω στους άλλους, δεν έχει ΚΑΜΙΑ δουλειά στην Ευρώπη.

Στις 27 Νοεμβρίου 2015 η Μαρί Λεπέν έδωσε ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω. Σε γενικές γραμμές είπε:

Με σεβασμό στους νεκρούς της 13 Νοεμβρίου, η Γαλλία πρέπει να υποδείξει τι ήταν αυτό που τους σκότωσε. Για να νικήσετε τον εχθρό, πρέπει να τον υποδείξετε, είπε.
Δεν τους σκότωσε η τρομοκρατία. Γιατί η τρομοκρατία δεν είναι ο εχθρός, αφού η τρομοκρατία είναι το όπλο που χρησιμοποιεί ο εχθρός.
Αυτός που τους σκότωσε, ο εχθρός, είναι το ακραίο Ισλάμ!
Και αν δεν μπορείτε να το πείτε, αν δεν μπορείτε να το παραδεχτείτε, τότε δε θα μπορέσετε ποτέ να νικήστε τον εχθρό.
Βέβαια, είπε, αν το παραδεχτείτε, θα πρέπει επίσης να αναθεωρηθούν οι σχέσεις μας με πολλές χώρες που εκτρέφουν το Ισλάμ. Όπως Σαουδική Αραβία, Κατάρ (αλήθεια, ο πρώτος πόλεμος στο Κόλπο με τον Σαντάμ δεν είχε γίνει επειδή έκανε επίθεση στο Κατάρ; Αναρωτιέμαι πως θα ήταν η Ευρώπη σήμερα αν ο Σαντάμ υπήρχε και ο Κατάρ όχι. Πρέπει επίσης να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία, και όλες τις χώρες που έχουν σχέσεις με το Ισλάμ. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλες οι συμφωνίες που έχουμε κάνει και όλες οι συνεργασίες που έχουμε, μας κάνουν συμμάχους με το ακραίο Ισλάμ και όχι εχθρούς. Πρέπει να συνεργαστούμε με όλους αυτούς που πολεμούν το Ισλάμ, όπως Ρωσία, ακόμα και Μουσουλμανικές χώρες, χωρίς περιορισμούς, όπως την Αίγυπτο και το Ιράν.
Επίσης είπε, αν το παραδεχτείτε, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι οι ηλίθιες πολιτικές σας όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποτύχει παταγωδώς, και πρέπει να αλλαξουν. Δηλαδή, η αθρόα μετανάστευση, η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, τα ανοιχτά σύνορα, η πολυπολιτισμικότητα.

Αυτά είπε σε γενικές γραμμές. Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Η Ευρώπη αρχίζει και καταλαβαίνει ότι η Αριστερά έχει τελειώσει.

Επίσης, στην Ελλάδα, είδαμε όλοι τι εστί Αριστερά. Επαναστάτες της πλάκας (όταν είναι αντιπολίτευση φυσικά), εθνομηδενιστές, άθεοι, ανθέλληνες, κλέφτες και απατεώνες.
Αμόρφωτοι τύποι που με τη μόδα που λέγεται αριστερά, ήρθαν να καταστρέψουν το εθνικό μας κράτος. Να καταστρέψουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας. 

Ήρθαν για να ισοπεδώσουν τα πάντα, αφού αυτοί δε πιστεύουν σε τίποτα και σε κανέναν. Να μετατρέψουν τις πατρίδα μας σε σκουπιδοτενεκέδες του κόσμου.

Δεν υπάρχει μόνο Αριστερά ή φασισμός κύριοι. Υπάρχει και πατριωτισμός. Υπάρχει και Έλληνες πατριώτες που δε θέλουν να γίνει η Ελλάδα Πακιστάν.

Δηλαδή, αν δε θέλουμε Ισλαμοποίηση, είμαστε φασίστες; Αν δε θέλουμε πολυπολυτισμικότητα, είμαστε ναζί;
Αν θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει Ελληνική, είμαστε χρυσαυγίτες;

Η Αριστερά θα πεθάνει, και θα πεθάνει γιατί ο κόσμος θέλει πατρίδες, έθνη, παραδόσεις, ήθη και έθιμα.

Μπορούμε όλοι να ζούμε ειρηνικά, αλλά με σεβασμό στις παραδόσεις και τον πολιτισμό του άλλου.

Το ΙΣΛΑΜ και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s