Η Ελληνική οικονομία καταστρέφεται… αλλά οι λαθρο να είναι καλά!

Το έχω πει και παλιότερα ότι οικονομικά η Ελλάδα δεν αντέχει τους λαθρομετανάστες. Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη οικονομική κρίση στη σύγχρονη ιστορία της, με την ανεργία να φτάνει το 45%, ο ιδιωτικός τομές να βρίσκεται σε πλήρη διάλυση, και όλες οι δομές του κράτους να έχουν στην ουσία καταστραφεί.

Αλλά, εμείς έχουμε πρωθυπουργό τον άθεο και τουρκολάγνο Τσίπρα και κυβέρνηση τους ανθέλληνες και εθνομηδενιστές του Σύριζα, που σιχαίνονται οτιδήποτε Ελληνικό και το μόνο που τους νοιάζει είναι το πως θα γεμίσουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες…. άρα who cares about the economy!

Και έρχεται τώρα η είδηση: «Τεράστιες οι ζημιές στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ακινητοποιημένα 1800 βαγόνια με εμπορεύματα στην Ειδομένη. Η ζημιά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι στιγμής αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρω περίπου».

Ακολουθεί άρθρο του Strange Attractor.

Η κυρά Τασία και η … ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Μέσα στο απέραντο μπάχαλο που έχει φέρει στη χώρα η στιβαρή διακυβέρνηση Τσίπρα, με τον απλό πολίτη να μην προλαβαίνει να μετράει σφαλιάρες, έχουμε εκτός από κάπιταλ κοντρόλς, εκτός από μειώσεις συντάξεων, εκτός από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, και δεκάδες χιλιάδες «παράτυπους» μετανάστες συγκεντρωμένους στα βόρεια σύνορά μας με τα Σκόπια.

Αναφέρομαι στη μεθοριακή κωμόπολη Ειδομένη, οι κάτοικοι της οποίας, μπορεί στην αρχή να χάρηκαν (το είχε πει και η κυρά Τασία για τους νησιώτες) από τις χρυσές δουλειές (καντίνες, πολύπριζα, κλπ) που προέκυψαν, αλλά τώρα που οι Σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορα, άρχισαν να δυσανασχετούν, αφού οι ταλαίπωροι «πρόσφυγες» δεν έχουν αφήσει μπαχτσέ για μπαχτσέ που να μην τον ρημάξουν, ενώ οτιδήποτε σηκώνεται, κλέβεται και στη συνέχεια καίγεται…

Μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις στην Ελλάδα του 2015 μ.Χ. που οι μόνοι στους οποίους αρέσουν είναι οι μισότρελοι ομοϊδεάτες της κυρά Τασίας, ή αλλιώς οι «έμποροι» της δυστυχίας, που χτίσανε καριέρες και έκαναν περιουσίες πατώντας πάνω στο προσφυγικό.

Τέλος πάντων, ότι και να λέμε, η κυβέρνηση της αξιοπρέπειας αυτούς στηρίζει, οπότε δεν πα να λένε οι «φασίστες» και οι «ρατσιστές»… εξάλλου ο Αλέξης ο τουρκοφάγος κερδάει στο τουίτερ (εσωτερικού) οπότε τι γκρινιάζουμε;

Τώρα όμως, εκτός από τους κατοίκους της περιοχής, που ψάχνουν να μεταναστεύσουν και οι ίδιοι, δημιουργείται και σημαντικό πρόβλημα στην ήδη ασθμαίνουσα οικονομία μας. Και αυτό διότι στην Ειδομένη βρίσκονται ακινητοποιημένα περίπου 1.800 βαγόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που μεταφέρουν εμπορεύματα προς την κεντρική Ευρώπη.

Το τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στο εν λόγω σημείο από τις 18 Νοέμβριου, όταν 1.500 περίπου οικονομικοί μετανάστες κατέλαβαν διαμαρτυρόμενοι τις γραμμές, καθώς οι αρχές των Σκοπίων δεν τους επιτρέπουν τη διέλευση. Κάτι για το οποίο τα ΜΜΕ μας, που κατά τα άλλα όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, δεν λεν κουβέντα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ (όσων ΜΜΕ το πήραν χαμπάρι), συνολικά επηρεάζονται περίπου 1.800 βαγόνια εντός και εκτός Ελλάδας, όπως δήλωσε στον Σκάι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Θανάσης Ζηλιασκόπουλος. Μέσα στα Σκόπια έχουν εγκλωβιστεί με κατεύθυνση την Ελλάδα 4 τρένα, ενώ στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα έχουν εγκλωβιστεί τρένα που δεν μπορούν να κατευθυνθούν μέσω Σκοπίων στην Ευρώπη. Η ζημιά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι στιγμής αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρω περίπου, σύμφωνα με τον κ. Ζηλιασκόπουλο.

Εν ολίγοις η εταιρία (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) δέχεται ισχυρό πλήγμα όσον αφορά στην αξιοπιστία της, με μεγάλους πελάτες της όπως είναι η Cosco, η Hewlett Packard και η Sony, αλλά και εισαγωγικές εταιρίες, να εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια και να τονίζουν ότι και εν όψει Χριστουγέννων θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στην αγορά. Μάλιστα, μεγάλες ξένες εταιρίες που συνεργάζονται με τις μεταφορικές εταιρίες που χρησιμοποιούν τη σιδηροδρομική γραμμή, απειλούν να διακόψουν τη συνεργασία τους με την Ελλάδα!

Δυσαρέσκεια εκφράζουν όμως και ελληνικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι μέσα στα εγκλωβισμένα βαγόνια βρίσκονται περίπου 1.500 τόνοι ζάχαρης αλλά και τρόφιμα σε ψυγεία, που προορίζονται για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η επιχείρηση τονίζει ότι έχουν εκδοθεί οι χριστουγεννιάτικοι κατάλογοι του σούπερ μάρκετ, αλλά τα προϊόντα δεν μπορούν να φτάσουν στα ράφια. Ανάμεσα στα προϊόντα που παραμένουν στα βαγόνια είναι καύσιμα, πρώτες ύλες, και ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Σύριζα ολέ λοιπόν, και τα μυαλά στα κάγκελα…
Εξάλλου τι μας νοιάζει η Ειδομένη, όταν έχουμε το Μαξίμου στα χέρια μας;
Είπε κανείς τίποτα;

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ: Είχαμε 2 φορές εκλογές. Τη δεύτερη φορά, μετά την κωλοτούμπα Τσίπρα και την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα-φιάσκο. Άρα, έχετε μόνο τον εαυτό σας να κατηγορήσετε για τη συνεχιζόμενη κατρακύλα.

Θα αναρτήσω παλιότερο άρθρο μου (22.4.2015) με προτάσεις στο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες:

Η λύση για τους λαθρομετανάστες.

Είμαστε 10.000.000 Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα και αν δεν κάνουμε κάτι δραστικό, σε πολύ λίγα χρόνια θα γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα. Σε πολύ λίγα χρόνια θα μας καταπιούν οι λαθρομετανάστες.

Και δεν μιλάμε για μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας, σέβονται την ιστορία μας, προσπαθούν και νιώθουν τιμή να μάθουν την γλώσσα μας, θέλουν να ζήσουν την «Ελληνική ζωή» και γενικά σέβονται το γεγονός ότι είναι εδώ.

Μιλάμε για αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία μας και την θρησκεία μας, που απαιτούν να αλλάξουμε εμείς τον τρόπο ζωής μας, που απαιτούν να γίνουμε εμείς όπως αυτοί, και γενικά έρχονται στην Ελλάδα για την καταστροφή. Φεύγουν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν, και έρχονται εδώ για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία κοινωνία που ρίσκαραν τη ζωή τους για να ξεφύγουν. Πραγματικά δεν υπάρχει λογική σε αυτό!

Βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση και ΜΟΝΟ αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα. Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν και πληρώνουν φορολογία. Αυτοί που δεν έχουν δουλειά, έχουν διαπράξει εγκλήματα και γενικά ασχολούνται με μαύρη εργασία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αν ένας Έλληνας προσπαθήσει να πάει σήμερα στην Αμερική να εργαστεί, το πιο πιθανόν είναι ότι θα γυρίσει πίσω χωρίς να τα καταφέρει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες και αν δεν τους τηρήσεις, δουλειά σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κλπ δε βρίσκεις. Ούτε VISA δε σου δίνουν για να πας διακοπές χωρίς να σε περάσουν από έλεγχο. Άρα και η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει αυστηρούς ελέγχους σε ΟΛΟΥΣ!

Η Ελλάδα αντέχει οικονομικά και κοινωνικά 2% του πληθυσμού της σε μετανάστες. Όχι παραπάνω.

Άρα λοιπόν, τα βήματα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι:

  • Κλείσιμο των συνόρων και περιπολίες του στρατού στα σύνορα, και του πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο.
  • Επιστροφή στα παράλια της Τουρκίας όλων αυτών που προσπαθούν να πλησιάσουν παράνομα την Ελλάδα. Αν τρυπήσουν τις βάρκες τους, όπως έχουν μάθει να κάνουν, τότε περισυλλογή, τοποθέτηση σε νέες βάρκες που θα έχει το πολεμικό ναυτικό, και κατεύθυνση και πάλι στην Τουρκία.
  • Ανακοίνωση ως επίσημο κράτος ότι ο Έβρος και ο διάδρομος «Αιγαίο» έχει κλείσει οριστικά.
  • Έλεγχος σε όλους τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Από όπου και αν προέρχονται.
  • Όσοι είναι άνεργοι και προέρχονται από χώρες που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. (Δηλαδή Πακιστάν, Ινδία, Αλβανία κλπ.) – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ

 

  • Όσοι εργάζονται και προέρχονται από χώρες που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. 

– Πόσα χρόνια ζουν στην Ελλάδα; 
– Έχουν πληρώσει φόρους για να χρόνια αυτά; 
– Αν ναι: 
Τότε γίνετε έλεγχος αν χρειάζονται οι υπηρεσίες τους στην Ελλάδα. Δηλαδή αν έχουμε ανάγκη από γιατρούς, και οι Ιατρικές σχολές δε βγάζουν αρκετούς Ιατρούς, τότε ναι, οι ξένοι μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα. Αν όμως υπάρχει ανεργία στον Ιατρικό κλάδο και οι Έλληνες Ιατροί μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά, τότε οι ξένοι ιατροί θα πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα. Επίσης, η Ελλάδα πλέον δεν χρειάζεται ανειδίκευτους εργάτες. Υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία, ειδικά στους νέους, που μπορούμε πολύ εύκολα να καλύψουμε όλες τις θέσεις. 
– Αν όχι:
Τότε πληρωμή προστίμου ή επιλογή να φύγουν από την Ελλάδα.

  • Όσοι προέρχονται από χώρες που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, και ζητήσουν άσυλο, τότε αυτοί θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε 28 χώρες στην ΕΕ και θα πρέπει οι πρόσφυγες να μοιραστούν. Ξεκινώντας από τις χώρες με καλύτερη οικονομία σε αυτές με χειρότερη.

  • Όσοι είναι εδώ και έχουν εργασία και πληρώνουν φόρους και γενικά είναι πολίτες που σέβονται τον τόπο αυτό, τότε θα πρέπει να μάθουν Ελληνικά. Τα φροντιστήρια θα παρέχουν μαθήματα Ελληνικών για αλλοδαπούς και πιστοποιημένα κέντρα θα δίνουν βεβαιώσεις Ελληνομάθειας ύστερα από εξετάσεις. Οι βεβαιώσεις θα είναι απαραίτητες για να μπορεί να εργαστεί αλλοδαπός στην Ελλάδα. Είτε είναι σε μεγάλη εταιρία, είτε σε ταβέρνα στο χωριό. Όποιος αλλοδαπός θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να εργαστεί, θα πρέπει να μάθει Ελληνικά. Σε όλους τους αλλοδαπούς, θα δίνετε πράσινη κάρτα εργασίας, η οποία θα ανανεώνεται κάθε 6 μήνες ανάλογα με την ανεργία της χώρας. Όταν χώρα έχει ανεργία 30%, 45% στους νέους, δε γίνετε να έχει 3.000.000 αλλοδαπούς!

  • Όσοι νέοι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα, αν είναι από μη-εμπόλεμες χώρες, τότε οι βάρκες τους θα γυρίζουν πίσω στην Τουρκία. Αν είναι πρόσφυγες ή σκίσουν τη βάρκα (όπως συνηθίζεται) τότε θα κατευθύνονται αμέσως στις πρεσβείες τους. Ύστερα από συνεννόηση με την ΕΕ θα αποφασίζεται τι θα απογίνουν. Καλό θα είναι οι πρεσβείες των χωρών αυτών (Συρία, Αφγανιστάν, κλπ) να ετοιμάσουν χώρους υποδοχής και κατοικίας για τους πολίτες τους.

Για τα τζαμιά.
-Τοποθέτηση καμερών σε όλα τα τζαμιά της χώρας. Νόμιμα και παράνομα.
-Όλοι οι πιστοί θα πρέπει ηλεκτρονικά να κάνουν εγγραφή πριν εισέλθουν στο τζαμί.
-Αν ακουστεί έστω και μία λέξη μίσους, επέμβαση της αστυνομίας και σύλληψη όλων όσων βρίσκονται μέσα στο τζαμί.
-Μετά τη σύλληψη, καταγραφή για να μην μπορούν ποτέ να ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα, και άμεση απέλαση.
-Επιπλέον, οποιοσδήποτε μιλάει για μίσος, κρατάει πανό με Ισλαμικό περιεχόμενο, απειλεί με θάνατο του «άπιστους» (δηλαδή εμάς), και γενικά δείχνει ότι μισεί τον τρόπο ζωής μας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ από την Ελλάδα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s