Τα Σκόπια κατάφεραν το σκοπό τους: Να γυρίσουν οι λαθρο στην Αθήνα!

Οι λαθρομετανάστες γυρίζουν στην Αθήνα!!!

Το ανακοίνωσε ο Μαζάλας του Σύριζα: «Δεν πιστεύουμε ότι θα ανοίξουν τα σύνορα. Έχουμε μια εκστρατεία να τους πάρουμε από την Ειδομένη και να τους φέρουμε στην Αθήνα».

Μετά τα «ανοιχτά σύνορα», η κυβέρνηση ενημέρωσε τους γείτονές μας ότι αν κλείσουν τα σύνορά τους, εμείς θα φροντίσουμε τους λαθρομετανάστες και θα τους φέρουμε στην πρωτεύουσά μας.

Ο Μουζάλας λέει επίσης: «Η κατηγοριοποίηση του πρόσφυγα με βάση την εθνικότητα είναι παράνομη».

Να ενημερώσω τον κ. Μουζάλα, όλους τους «προοδευτικούς», τους «ανθρωπιστές» και όλους τους αριστερούς, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Οι περισσότεροι είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Παράνομοι εισβολείς που έρχονται εδώ για να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω και να μετατρέψουν τις χώρες υποδοχής σε τριτο-κοσμικούς βόθρους, όπως είναι οι δικές τους χώρες. Πότε θα το καταλάβετε; Πότε θα βγάλετε τις παρωπίδες των «ανθρωπιστών» για να δείτε ότι η παγκόσμια ελίτ σας χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει κοινωνίες-χάους; Κοινωνίες όπου όλοι θα ζούμε υπό τον φόβο των τρομοκρατών, και δουλεύοντας ως δούλοι χωρίς δικαιώματα; Πότε θα το καταλάβετε; Πότε θα καταλάβετε ότι το μόνο που κάνετε είναι να εκτελείτε το έργο των ισχυρών;

Να θυμίσω ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια εκτελέστηκαν από Άγγλους και Γάλλους 3ης και 4ης γενιές. Πόσο καιρό πιστεύετε ότι περάσει για να γίνουν τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις από Έλληνες Ισλαμιστές; Πόσο καιρό θα περάσει που θα δούμε βόμβες να τοποθετούνται σε θέατρα και να σκοτώνονται εκατοντάδες Έλληνες; Πιστεύετε ότι δε θα γίνει ποτέ; Αλήθεια; Τόσο αφελής είστε; Αν σας έλεγα πριν από 30 χρόνια, τότε που έβλεπες Βουτσά, Βουγιουκλάκη και Κωνσταντάρα, τότε που κατέβαινες στην Ομόνοια, έδινες ραντεβού στο Μπακάκο και έκανες ανέμελα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ότι το 2015 θα φοβάσαι να περπατήσεις στην πρωτεύουσα, ότι οι ιστορικές γειτονιές της Αθήνας έχουν γεμίσει Αφρικανούς, Άραβες και Ασιάτες, και η Ελλάδα μετατρέπεται σιγά αλλά σταδιακά σε Ισλαμαμπάντ, θα με πιστεύατε; Όχι φυσικά, γιατί πολλοί τότε τα λέγανε και όλοι τους αποκαλούσαν ρατσιστές και τρελούς.

Άρα, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας συνεχίζεται, και κανείς δεν ενδιαφέρετε.

Μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να συνηθίσουμε στο γεγονός ότι οι κόρες μας θα φορούν μπούρκες και θα αναγκαστούν να παντρευτούν τον μουλά από τα 12 τους, θα πρέπει να συνηθίζουμε τους βιασμούς παιδιών, και τις βαρβαρικές παραδόσεις τους, και γενικά θα πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός ότι θα γυρίσουμε στον μεσαίωνα και θα δούμε αποκεφαλισμούς μέσα στις πόλεις μας.

Όσον αφορά τις γυναίκες, ξεχάστε τα δικαιώματά σας. Τα κερδίσατε με αγώνα, αλλά τελικά μάλλον δε τα θέλετε. Γιατί αν τα θέλατε, θα αντιδρούσατε στην Ισλαμοποίηση της χώρας. Αφού δεν αντιδράτε, μάλλον θέλετε να ζήσετε σκλάβες. Άρα συνηθίστε στο γεγονός θα γίνετε δούλες, δε θα έχετε δικαιώματα ομιλίας, εργασίας και ψήφου, και αν προσπαθήστε να ανοίξτε το στόμα σας, μπορεί και το κεφάλι σας να χάσετε.

Τι;; υπερβάλλω;;; Αν κοιτάξω τη Γαλλία, τη Σουηδία (η πρωτεύουσα των βιασμών της Ευρώπης) το Βέλγιο, την Αγγλία και την Γερμανία… νομίζω δεν υπερβάλλω καθόλου.

Κάντε έρευνα!! Ανοίξτε το youtube.com και γράψτε «Rape in Sweden». Ξέρετε πόσα βίντεο υπάρχουν; 76.000. Δείτε τα, για να δείτε τι γίνετε στην πρωτεύσουσα των βιασμών της Ευρώπης. Γράψτε «Islam in Europe» (1,590,000 βίντεο). Γράψτε «Islam in Sweden» (322.000 βίντεο), δείτε τα και αυτά, για να δείτε το μέλλον της Ελλάδας.

Έχω πει πολλές φορές, η Ελλάδα είναι απλά μερικά χρόνια πίσω, και με Αριστερή κυβέρνηση… σύντομα θα φτάσει, αν όχι θα ξεπεράσει τις άλλες χώρες.

Άρα τελικά, τα Σκόπια κλείνει τα σύνορα, προστατεύει τον γηγενή πληθυσμό από τους εισβολείς, κλέβει και προωθεί την Μακεδονική Ιστορία, και σε μερικά χρόνια όταν η Ελλάδα θα γίνει Πακιστάν, θα ζητήσουν και επίσημα εδάφη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και θα γίνουν και επίσημα η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Εμείς φυσικά, με τον Σύριζα κυβέρνηση, θα σιχαινόμαστε οτιδήποτε εθνικό και Ελληνικό, άρα απλόχερα θα τους δώσουμε ό,τι μας ζητήσουν. Τέλος η ιστορία μας, τέλος ο Ελληνισμός, τέλος η γλώσσα μας, τέλος οι παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας.

Το έχω πει χιλιάδες φορές. ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Δε θα πω όμως: «πρέπει να ξυπνήσουμε», γιατί έχω αποδεχτεί πλέον ότι ο Έλληνας δε θα ξυπνήσει ποτέ.

Τελειώσαμε ως έθνος! Είναι καιρός να το αποδεχτούμε.

ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Καληνύχτα Ελλάδα (Είμαι υπερβολικός ε; Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε!)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s