Συνεχίζεται η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Την ώρα που συζητήσουν (και φυσικά θα περάσουν) πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας των Ελλήνων που αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια, όχι επειδή δε θέλουν αλλά δεν μπορούν λόγω της οικονομικής κρίσης, θα δίνουν επίδομα ενοικίου στους λαθρομετανάστες. Ναι, καλά ακούσατε! Ο Mr. Yes Man Alexis Tsipras, μόλις συμφώνησε να δημιουργήσει επιδοτούμενη πόλη λαθρομεταναστών στην Ελλάδα! Αρχικά οι 30.000 σε κέντρα υποδοχής και οι 20.000 μέσω επιδότησης ενοικίου! Γνωρίζουμε όλοι ότι οι 50.000 πολύ γρήγορα, με τις ευλογίες των αριστερών κομμάτων, θα γίνουν 100.000 και μετά από λίγο θα φτάσουν και τους 1.000.000! Η «συμφωνία» είναι για κέντρα υποδοχής, αλλά όταν όλες οι χώρες της Ευρώπης κλείνουν τα σύνορα, που θα εγκλωβιστούν αυτοί όλοι;; Στην Ελλάδα φυσικά!

Ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε ότι «Θέλουμε οι μετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα και όχι να διασχίσουν την Ευρώπη». Άρα, μόλις δημιουργηθεί αυτή η πόλη λαθρομεταναστών, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν αυτοί στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα, με την υπογραφή του κ. Τσίπρα και τις ευλογίες αυτών που τον ψήφισαν, μόλις συμφώνησε να δημιουργηθεί πόλη ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

Μαζί με τους πλειστηριασμούς, πέρασε και το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Δηλαδή οι Έλληνες να πληρώνουν για να ζει ο λαθρομετανάστης!

Δείτε και τη θλιβερή εικόνα του Τσίπρα στη φωτογραφία που ακολουθεί. Είναι αυτή εικόνα Πρωθυπουργού; Πιστεύω ότι κατανοούμε ότι πλέον δε μας υπολογίζει κανείς.
Παρακάτω και ένα άρθρο που είχα γράψει 22/04/2015 για τη λύση στη λαθρομετανάστευση:

Η λύση για τους λαθρομετανάστες

Πρέπει να αντιδράσουμε…. Για τα παιδιά μας, και τα παιδιά των παιδιών μας. Είναι καιρός να πούμε και εμείς ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια των ισχυρών. ΟΧΙ στη λαθρομετανάστευση, ΟΧΙ στην καταστροφή της Ελλάδας, ΟΧΙ στο Ισλαμ, ΟΧΙ στον σκοταδισμό, ΟΧΙ στον μεσαίωνα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s