Ο τσαντισμένος αλλοδαπός

Ένας Βόσνιος μετανάστης που μετακόμισε στη Σουηδία μετά το πόλεμο της Γιουγκοσλαβία, αφομοιώθηκε, έμαθε Σουηδικά και αγκάλιασε την Σουηδική κουλτούρα χωρίς να ζητήσει ποτέ οι Σουηδοί να «κατεβάσουν τους σταυρούς».

Τώρα, 15 χρόνια μετά, βγάζει βίντεο επειδή βλέπει η Σουηδία να καταστρέφετε.
Μιλάει για να παράλογα που βλέπει να γίνονται στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια με τη πολυπολιτισμικότητα και το πώς τα αριστερά κόμματα έχουν στην κυριολεξία καταστρέψει τη χώρα, αφού υποστηρίζουν με πάθος τους μουσουλμάνους ισλαμιστές ενώ όλοι οι υπόλοιποι χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές ή φασίστες αν αντιδράσουν. Τα σύνορα έχουν ανοίξει διάπλατα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Σε πολλές πόλεις πλέον οι Σουηδοί είναι μειοψηφία. Έχουν δημιουργηθεί γκέτο και πολλές περιοχές της χώρας είναι απαγορευμένες περιοχές, ακόμα και για την αστυνομία.

Η Σουηδία είναι πλέον η πρωτεύουσα των βιασμών, αλλά κανείς δε μιλάει. To 80% των βιασμών το έχουν διαπράξει Μουσουλμάνοι, και οι βιασμοί έχουν αυξηθεί 1475% (!) από το 1975 έως σήμερα.

Σουηδοί μουσουλμάνοι ισλαμιστές ταξιδεύουν στη Συρία και πολεμούν με τους ISIS, και στη συνέχεια γυρίζουν στη Σουηδία και παίρνουν επίδομα πολέμου. Τρελό ε;

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε την Ελλάδα… γιατί αυτό θα είναι το μέλλον της Ελλάδας με τον Σύριζα κυβέρνηση και την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.
Όταν μία χώρα έχει 65% ανεργία στους νέους ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ να δέχεται πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ! Είναι απλά μαθηματικά. Απλή λογική.

Η Ελλάδα θα γίνει Σουηδία…. απλά 15 χρόνια αργότερα.

Δείτε το βίντεο και στη συνέχεια κάντε αναζήτηση Sweden immigration να δείτε τι γίνετε στη Σουηδία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s