Λαθρομετανάστευση = ανταλλαγή πληθυσμού.

Έλληνα, ξύπνα! Μη φοβάσαι να σε χαρακτηρίσουν ρατσιστή οι δήθεν προοδευτικοί. Μη φοβάσαι να σε αποκαλέσουν φασίστα οι ψευτο-ιδεολόγοι και οι αριστεροί της πλάκας. Να θυμάσαι πάντα ότι οι χειρότεροι ρατσιστές είναι οι αντι-ρατσιστές, και οι χειρότεροι φασίστες είναι οι αντι-φασίστες.

Χάνεις τη χώρα σου. Χάνεις την ιστορία σου, χάνεις τις παραδόσεις σου, τα ήθη και τα έθιμα σου. Σιγά σιγά θα τα χάσεις όλα!

Η λαθρομετανάστευση, που βαφτίστηκε προσφυγιά, είναι το όχημα για να Ισλαμοποιήσουν την πατρίδα σου, αφού οι ισχυροί της γης έχουν δει, ότι οι Μουσουλμάνοι (η πλειοψηφία) εύκολα κατευθύνονται. Στο όνομα του Αλλάχ τους κατευθύνουν ως ρομπότ. Δες οποιαδήποτε Μουσουλμανική χώρα. Υπάρχει δημοκρατία κάπου; Υπάρχει ελευθερία κάπου; Η απάντηση είναι όχι! Αλλά, υπάρχουν πολυεθνικές που πουλούν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους. Και τι θέλουν οι ισχυροί της γης. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! Δεν τους ενδιαφέρει οι πατρίδες, δεν τους ενδιαφέρει τα σύνορα, δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι Έλληνας ή αν σε έκαναν Έλληνα, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα τέτοιο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μεγαλώνουν τις περιουσίες τους. Γιατί τους αφήνουμε να καταστρέψουν την πατρίδα μας;

Δε γίνετε το 18% που ψήφισε το Σύριζα να καταστρέψει μία ολόκληρη χώρα! Είναι βέβαιο οτι τουλάχιστον το 80% των Ελλήνων θέλει να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική. Βέβαια, δημοψήφισμα δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν για τη λαθρομετανάστευση, αφού δημοψηφίσματα κάνουν οι σημερινές πουλημένες κυβερνήσεις μόνο όταν γνωρίζουν από πριν ότι θα βγει αυτό που θέλουν αυτοί. (Γι’αυτό και στο πρόσφατο δημοψήφισμα το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, αφού ο Τσίπρας ήταν σίγουρος ότι θα βγει το ΝΑΙ, αλλιώς δημοψήφισμα δε θα έκανε ποτέ).

Είναι καιρός το 80% να ξυπνήσει και να αντιδράσει, πριν είναι αργά!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s