ΣΟΚ! ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Τα στοιχεία είναι από το EUROSTAT 2014.

Το μνημόνιο είναι ένα σύγχρονο κρεματόριο με θύματα τον Ελληνισμό. Σιωπηλά, κάτω από τα οικονομικά μας προβλήματα, οι Γερμανοί μαζί με τους πρόθυμους συνεργάτες τους στην Ελλάδα, μειώνουν μέρα με την μερα τον Ελληνικό πληθυσμό.

Οταν ο δήθεν πατριωτής «Ελληνας» πολιτικός έλεγε «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» δεν ήταν απλά σχήμα λόγου, το έκανε πράξη με τα μνημόνια που ψήφιζε.

Και επειδή πολλοί μας έλεγαν συνωμοσιολογους, σήμερα σας παραθέτουμε τα στοιχεία της Eurostat για το 2014. Με αυτό το ρυθμό μέχρι το 2050 ο πλυθησμός της Ελλάδα θα έχει μείνει μισό περίπου 3-4 εκατομμύρια!

Στρουθοκάμηλος: Πρέπει να βρεθεί ο μεγάλος ηγέτης του Ελληνισμού, ο νέος Κολοκοτρώνης, που θα βάλει το έθνος και την πατρίδα πάνω από όλα, πριν είναι αργά.

Όλοι έχουμε δει ότι τα κόμματα και οι βουλευτές που υπάρχουν, είναι απλά εκεί για να εξυπηρετούν συμφέροντα. Δεν αντιδρούν ποτέ σε οτιδήποτε, εκτός βέβαια από τους θεατρινισμούς μπροστά στις κάμερες, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και ο μισθός, μαζί με τη σύνταξη του βουλευτή.

Απαιτούνται 2 θητείες στη Βουλή για να πάρεις βουλευτής την περιβόητη βουλευτική σύνταξη! Πιστεύετε ότι κάποιος εκεί μέσα θα κινδυνέψει να χάσει τα Ευρώ για το καλό το δικό σου και το δικό μου;

Ο Έλληνας Βουλευτής πληρώνεται σχεδόν 7.000 το μήνα, μαζί με τα επιδόματα και τις επιτροπές, το κόστος του φτάνει περίπου τα 22.000 Ευρώ μηνιαίως. Άρα, αν κάποιος γίνει βουλευτής στα 30 του, τότε στα 38 θα πληρώνεται για να κάθετε. Και θα πληρώνετε καλά!

Πιστεύεις ποτέ ότι Έλληνας βουλευτής, που οι περισσότεροι θεωρούνται αποτυχημένοι, αφού πριν γίνουν βουλευτές δεν είχαν καταφέρει σχεδόν τίποτα στην ζωή τους. Οι περισσότεροι δεν είχαν καν δουλέψει ποτέ, και γίνανε «μάγκες» με τα λεφτά του μπαμπά, θα αφήσουν τα ευρώπουλα για να κάνουν επανάσταση;

Η Ελλάδα χάνεται, ο Ελληνισμός καταστρέφεται, και εμείς έχουμε δώσει τα κλειδιά του Έθνους σε ανθέλληνες αποτυχημένους απατεώνες!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s