Πυρκαγιές: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Λίγες μόνο ώρες μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου, όπου παραχωρείτε ο δημόσιος και ορυκτός πλούτος της χώρας, ξέσπασαν ταυτόχρονα πυρκαγιές στην Ελλάδα. Τις βάλανε δηλαδή τις πυρκαγιές! Χτες ανέφεραν κάποια μπλογκ, ότι όλοι οι συλληφθέντες των επεισοδίων του Συντάγματος ήταν αλλοδαποί. (Τα καθεστωτικά κανάλια φυσικά δεν το ανάφεραν). Αν ισχύει αυτό, είναι βέβαιο όταν οι πυρκαγιές ήταν προμελετημένες.

Όπως τις είχαν βάλει και το 2007 για να ρίξουν την κυβέρνηση του Καραμανλή, και να φέρουν τον GAP Παπανδρέου στην εξουσία. Αυτός ο ελεεινός που μας πήγε στο ΔΝΤ, με τη βοήθεια της Goldman Sachs και των διαπλεκόμενων καναλιών και συμφερόντων.

Σήμερα, βλέπουμε το ίδιο να επαναλαμβάνεται.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με τα μέτρα, αλλά αναγκαστικά πρέπει να τα υπογράψει. Αυτό δεν αρέσει στους τοκογλύφους, αφού ανησυχούν ότι δε θα μπορούν να αγοράσουν (ή μάλλον να κλέψουν) το δημόσιο πλούτο της Ελλάδας που σύντομα θα μπει προς πώληση. Περιμένουν πως και πως τα διεθνές και εγχώρια αρπακτικά να μας πάρουν την Ελλάδα κομμάτι-κομμάτι.

Προβλέπω ότι σύντομα θα δημιουργηθεί οικουμενική ή κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» ή κάτι παρόμοιο που θα αποτελείται από τους γνωστούς υπηρέτες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ (και φυσικά το ΠΟΤΑΜΙ), για να είναι σίγουροι ότι θα μας τα πάρουν ΟΛΑ. Το πιο πιθανό να βάλουν και κάποιον τύπου Παπαδήμου ως επικεφαλής (ή Πρωθυπουργός). Κάποιον δηλαδή που κανείς δεν ψήφισε, αλλά που θα έρθει «για να μας σώσει»… στην ουσία θα έρθει για να βεβαιωθεί ότι τα συμφέροντα των ολιγαρχών θα εξυπηρετηθούν.

Ακριβώς όπως έγινε το 2007, ίδιο σενάριο, ίδια ιστορία. Copy/paste.

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! #ThisIsACoup

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s