Η περίεργη στροφή του Τσίπρα

wake-up6Στις 29 Ιουλίου 2015, πριν το δημοψήφισμα, είχα δηλώσει: «Παρακολούθησα τον Τσίπρα στην ΕΡΤ και πρέπει να ομολογήσω ότι με εξέπληξε ευχάριστα».

Βέβαια, πολύ λίγες μέρες αργότερα κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, και σύντομα κατάλαβα, πάλι πριν το δημοψήφισμα ότι ο Τσίπρας και όλοι οι απατεώνες του «Συνταγματικού» τόξου είναι σε πλήρη επικοινωνία και σύντομα θα έρθει 3ο μνημόνιο (που ήταν στην ουσία το σχέδιο εξαρχής). Σαν να ήμουν μάντης.

Χτες, παρακολούθησα και πάλι τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, και πάλι με εξέπληξε, αλλά αυτή τη φορά δυσάρεστα. Στην ουσία ήταν σαν να έβλεπα άλλο άνθρωπο, και όχι αυτόν που είχα δει 2 βδομάδες νωρίτερα. Έμεινα έκπληκτος με αυτά που έβλεπα και με αυτά που άκουγα.

Η αλλαγή έγινε γιατί, είτε απειλήθηκε ο Πρωθυπουργός, είτε γιατί και αυτός είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας όπως οι προηγούμενοι.

Άρα έχουμε τα δύο παρακάτω σενάρια:

  1. Απειλήθηκε η ζωή του και η ζωή των παιδιών του. Επίσης λέγεται ότι απείλησαν να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, ενεργοποιώντας τα μαντρόσκυλά τους τους τζιχαντιστές, που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν μπει στη χώρα. Απείλησαν να ξεκινήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας στο κέντρο της Αθήνας, όπως έχουν κάνει σε τόσες άλλες χώρες που έχουν πάει κόντρα στα σχέδια των ισχυρών. 
  2. Ο Τσίπρας είναι και αυτό πολιτικός απατεώνας, όπως οι προηγούμενοι, και απλά εκτελεί διαταγές. Περίμενε υπομονετικά τη σειρά του, για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο έναντι του λαού, το έργο που έχει κάνει πάμπλουτους τόσους και τόσους πολιτικούς και ολιγάρχες πριν από αυτόν. Περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να προσκυνήσει τα αφεντικά του και τα τους δείξει ότι είναι σκλάβος του, ώστε να μεγαλώσει και αυτός τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και να εξασφαλίσει το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του και των συγγενικών του προσώπων.

Εξάλλου, κανένας πολιτικός, και ειδικά Πρωθυπουργός, δεν έχει καταδικαστεί για αυτά που έχει κάνει, ας έχουν πλέον αποκαλυφθεί όλα τα σκάνδαλα και όλες οι προδοτικές μεθοδεύσεις.

Έχουμε πει επανειλημμένα, πληρώνεις ΜΟΝΟ αν πας κόντρα στο σύστημα και ΜΟΝΟ όταν τα βάλεις με τους ισχυρούς. Όταν προσκυνάς και εκτελείς τις διαταγές τους, ας είσαι και ο χειρότερος και πιο αδίστακτος πολιτικός (προς το λαό σου φυσικά), δεν πρόκειται να σε ακουμπήσει κανείς. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Τσίπρας.

Εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό. Είπε ψέματα, πολλά ψέματα. Έδωσε ελπίδα στο λαό, μας έβαλε σε διαδικασία δημοψηφίσματος, που στην ουσία έβαλε σε φραστική κόντρα φίλους και συγγενικά πρόσωπα για το Ναι και το ΟΧΙ. Και παρόλο το μεγαλειώδες ΟΧΙ, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή πολιτικός απατεώνας με τόνο!

Παρόλο όμως αυτά, κανείς δεν πρόκειται να τον ακουμπήσει και θα είναι Πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμα, μέχρι να καταστρέψει τελείως τον Ελληνισμό. Που είναι εξάλλου και ο λόγος ύπαρξής του. Είναι δηλαδή ο λόγος που τον έβαλαν στη θέση του Πρωθυπουργού.

Ο Ελληνισμός καταστρέφεται και εμείς περιμένουμε στην ουρά για 60 Ευρώ.

Όταν όμως θα ξυπνήσουμε, θα είμαστε όλοι δούλοι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s