Μήπως τελικά γίνονται όλα βάση σχεδίου;

Όσο διαβάζω και παρακολουθώ τις εξελίξεις, αρχίζω και σκέφτομαι μήπως τελικά όλο αυτό που γίνετε είναι σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ, και οι του Σύριζα απλά το εκτελούν.
Έχω πει πολλές φορές ότι η παγκόσμια ελίτ θέλει να αγοράσει τα πάντα στην Ελλάδα, όπως κάνουν σε όλες τις χώρες. Δηλαδή φέρνουν χώρες σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, δίνοντας δάνεια με μεγάλα επιτόκια, και όταν οι χώρες αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις, τότε ζητούν ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου σε τιμή ευκαιρίας. Ζητούν ξεπούλημα των πάντων! Αγοράζουν οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί και τότε το πουλάνε πίσω σε διπλές και τριπλές τιμές. Δηλαδή θα αγοράσουν τη ΔΕΗ σε εξευτελιστική τιμή, και στη συνέχεια εμείς οι κάτοικοι της Ελλάδα θα πληρώνουμε το λογαριασμό της ΔΕΗ πανάκριβα! Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες, και η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες του Δυτικού κόσμου που υπάρχουν ακόμα πολλές δημόσιες υπηρεσίες, και οι κάτοικοί της έχουν μεγάλη ακίνητη παρουσία.

Άρα, αρχίζω και σκέφτομαι μήπως τελικά αυτά που κάνει ο Σύριζα είναι βάση σχεδίου.

Αν τελικά επικρατήσει το «Όχι», και μας σπρώξουν εκτός Ευρωζώνης και πίσω στην δραχμή (με μειωμένη αξία), τα πάντα στην Ελλάδα, από ακίνητα έως δημόσιες υπηρεσίες, θα χάσουν μεγάλη αξία. Άρα, θα μπορέσει η παγκόσμιο και εγχώρια ελίτ να αγοράσει τα πάντα πολύ φτηνά. Ακόμα και βουλευτές του Σύριζα, που από όσο φαίνεται έχουν πολλά λεφτά (που τα βρήκαν κανείς δεν ξέρει), θα μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν. Αλήθεια, ο Βαρουφάκης που χάθηκε;

Αλλά και βουλευτές άλλων κομμάτων, δημοσιογράφους, καναλάρχες, μεγαλο-εργολάβοι κλπ που σίγουρα όλοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και μόλις πάμε στη δραχμή θα τα φέρουν πίσω και θα αγοράσουν τα πάντα στην Ελλάδα.

Τα δικά μου χρήματα που μείνανε στις Ελληνικές τράπεζες, που τα άφησα επειδή πίστεψα την Ελληνική κυβέρνηση, θα εξαφανιστούν, ενώ αυτοί οι «έξυπνοι» που τα βγάλανε έξω θα πλουτίσουν. Για άλλη μία φορά, ο τίμιος και σωστός την πληρώνει.

Αρχίζω και πιστεύω ότι αυτό που γίνετε είναι σχέδιο φτωχοποίησης ακόμα περισσότερο των Ελλήνων ώστε η παγκόσμια ελίτ να το εκμεταλευτεί ακόμα περισσότερο.

Δε θέλω να αναφέρω σε Λέσχες Μπιλντεβέργκ και θεωρίες συνομωσίας, αλλά είναι πολύ περίεργο που όλα γίνανε μερικές μέρες μετά τη συνάντηση.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα και να ενδιαφέρετε γνήσια και ειλικρινά για το καλό του τόπου και των Ελλήνων.

Μέχρι να βρεθεί αυτός ο κάποιος…. ο Θεός βοηθός!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s