Κάτι περίεργο συμβαίνει…

Καλούμαστε να απαντήσουμε σε ένα πολύ δύσκολο ερώτημα. Εγώ πιστεύω ότι τελικά δε θα γίνει το δημοψήφισμα, αλλά ας θεωρήσουμε ότι τελικά θα γίνει.

Σωστή απάντηση δεν υπάρχει. Φυσικά και πιστεύω ότι πρέπει να σκίσουμε τα μνημόνια, αλλά αυτό γίνετε μόνο αν έχεις επίσημα κηρύξει παράνομο το χρέος. Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει να μπουν κάποιοι φυλακή. Κάποιοι πρώην Πρωθυπουργοί και υπουργοί, που δύσκολο θα γίνει αυτό στην Ελλάδα.

Άρα καλούμαστε να απαντήσουμε σε ένα δημοψήφισμα που έχει δύο λάθος απαντήσεις. Το ναι συνεχίζει αυτό το πρόγραμμα που στην ουσία έχει αποτύχει, και το όχι έχει συνέπειες που δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε.

Το θέμα είναι ότι η παγκόσμια ελίτ δεν πρόκειται ποτέ να χάσουν τα λεφτά τους. ΠΟΤΕ. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος σε τοκογλύφο και να δανείζετε λεφτά. Αν αυτός ο κάποιος δεν πληρώσει τη δόση, τότε ο τοκογλύφος θα τον βρει και θα του σπάσει τα πόδια για εκφοβισμό. Δεν πάει να παρακαλάει, δεν πάει να ζητάει περισσότερο χρόνο, δεν πάει να κλαίει, ο τοκογλύφος ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ! Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, αλλά οι τοκογλύφοι είναι νόμιμοι δανειστές, το ΔΝΤ (οι διεθνείς τοκογλύφοι όπως τους αποκαλούν).

Διάβασα πρόσφατα εξώφυλλο Γαλλικής εφημερίδας που έγραφε: «Αν η Ελλάδα ήταν τράπεζα, θα είχε ήδη σωθεί!» Ακριβώς! Αλλά οι τράπεζες σώζονται με τους φόρους των πολιτών (η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί πολύ εύκολα χρήματα φόρων ώστε να σώσει τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις από χρεοκοπία). Στην Αμερική από το 2008 έχουν δοθεί 780 Δισεκατομμύρια Δολάρια (ναι, δισεκατομμύρια!) για να σωθούν από χρεοκοπία διάφορες μεγάλες εταιρίες. Μπορείτε να δείτε τη λίστα εδώ. Αυτά όμως ήταν χρήματα φορολογουμένων που δόθηκαν, οι διεθνείς τοκογλύφοι δε θα χάσουν τίποτα αν η κυβέρνηση δώσει αυτά τα χρήματα για να τους σώσει. Αντιθέτως, το πιο πιθανόν είναι να βγάλουν κιόλας. Αλλά για να σωθεί η Ελλάδα θα πρέπει κάποιοι πλούσιοι να χάσουν τα χρήματα τους, και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!

Άρα ποιος ο λόγος που γίνετε αυτό το δημοψήφισμα; Τι ακριβώς περιμένει να ακούσει ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του; Πριν βγει δεν έλεγε «σκίσω τα μνημόνια»; Γιατί δε τα σκίζει τώρα; Γιατί ρωτάει το λαό τι θέλει; Κ. Τσίπρα, ο λαός σας έβγαλε γιατί είπατε:


1) Σκίζω τα μνημόνια

2) Καταργώ τον ΕΝΦΙΑ και
3) Αυξάνω το βασικό μισθό.

Από αυτά τα τρία, τίποτα δεν κάνατε. Αντιθέτως, αυξήσατε τη λαθρομετανάστευση και θέλετε να δώσετε την Ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους ξένους ώστε μία μέρα να δούμε και εμείς «Έλληνα» μουσουλμάνο τζιχαντιστή.

Ειλικρινά δεν κατανοώ το λόγο του δημοψηφίσματος. Μας ρωτάει στην ουσία αν θέλουμε 3ο μνημόνιο, αλλά οι Έλληνες τον εκλέξανε κυβέρνηση επειδή είπε ότι θα σκίσει τα άλλα 2!

Κ. Τσίπρα, ήταν έξυπνο να γίνει αυτό τώρα, στην καρδιά του καλοκαιριού όταν ετοιμάζονται πολλοί να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα; Ήταν έξυπνο να βλέπει όλος ο κόσμος οτι η Ελλάδα κατάντησε Ουγκάντα με κλειστές τράπεζες και κόσμος στις ουρές των ΑΤΜ;  

Κάποιο περίεργο παιχνίδι παίζετε πάλι στην πλάτη μας (ως συνήθως), που δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμα.

Είδικα όταν ο ίδιος το Τσίπρας είχε πει οτι: «Δημοψήφισμα= πραγματική πτώχευση και κατάρρευση τραπεζών» (τότε που ήθελα ο Παπανδρέου να μας πάει σε δημοψήφισμα).

Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που έχω πει πολλές φορές, η Ελλάδα θα σωθεί μόνο αν εφαρμοστεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε όλα τα επίπεδα.

Δηλαδή:
– Κλείσιμο συνόρων.

– Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.
– Κίνητρα σε Ελληνικές εταιρίες και βιομηχανίες ώστε οι εισαγωγές να ελαχιστοποιηθούν, ενώ παράλληλα βοήθεια ώστε να αυξηθούν οι εξαγωγές Ελληνικών προϊόντων. 
– Κίνητρα ώστε οι μορφωμένοι Έλληνες να επιστρέψουν στην πατρίδα.
– Κίνητρα για να επενδύσουν οι Έλληνες στη γεωργία και να καλλιεργήσουμε τη γη μας.
– Να μπουν μορφωμένοι, πετυχημένοι και πατριώτες Έλληνες σε όλες τις καίριες θέσεις του δημοσίου. Τέλος στα ρουσφέτια και το μέσον (που δυστυχώς αυξήθηκε με την αριστερά)
– Φυλακή και δήμευση περιουσιών σε όσους έκλεψαν το δημόσιο.
– Φορολόγηση και πρόστιμα σε όσους τόσα χρόνια γλίτωναν με παράνομους τρόπους. Είτε είναι πολιτικοί, είτε μεγαλο-εργολάβοι, είτε καναλάρχες κλπ. 

Η Ελλάδα αλλιώς δε σώζεται. Όσα δημοψηφίσματα και να γίνουν, όσα μνημόνια και να σκιστούν, αν οι Έλληνες δεν επενδύσουν και δεν αγαπήσουν πραγματικά την Ελλάδα, τότε το μέλλον της πατρίδας είναι δυσοίωνο.

Είναι η ώρα να θωρακίσουμε την πατρίδα από όλους τους εχθρούς, τους οικονομικούς εχθρούς, τους λαθρομετανάστες, τους ψευτο-προοδευτικούς, τους εθνομιδενιστές, τους ανθέλληνες και όσους θέλουν να καταστρέψουν το Έθνος των Ελλήνων. Είτε αυτοί είναι ξένοι ή ελληνόφωνοι.

Ενωμένοι να διώξουμε τον καρκίνο που έχει καταστρέψει την πατρίδα μας.

Μόνο με πατριωτισμό και αγάπη για την πατρίδα μπορεί τελικά να σωθεί η Ελλάδα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s