Οι ισχυροί δε χάνουν ποτέ!

Στην Ελλάδα, αυτοί που είναι του συστήματος, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και τη δήθεν δικαιοσύνη ώστε να φυλακίζουν τους αντιπάλους τους. Φυλακίζουν δηλαδή αυτούς που πάνε έναντι των σχεδίων τους. Φυλακίζουν αυτούς που πάνε έναντι του συστήματος.
Σε άλλες χώρες του κόσμου όμως χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους. Όπως για παράδειγμα στην Αγγλία. Πρόσφατα το Ηνωμένο Βασίλειο είχε εκλογές. Ένα από τα κόμματα ήταν και το UKIP (UK Independent Party – Κόμμα του Ανεξάρτητου Ηνωμένου Βασιλείου) του γνωστού Nigel Farage, που πολλές φορές έχει υποστηρίξει την Ελλάδα και έχει αποκαλέσει τους Ευρωπαίους δολοφόνους για αυτά που κάνουν στη χώρα μας. Τα έχει βάλει με τους ολιγάρχες που καταστρέφουν τις Ευρωπαϊκές χώρες και έχει μιλήσει εναντίον της λαθρομετανάστευσης.
Ε, λοιπόν, εκεί στο Ηνωμένο Βασίλειο δε χαρακτηρίσανε το UKIP εγκληματική οργάνωση ούτε έβαλαν τον Farage φυλακή, απλά φτιάξανε ένα εκλογικό σύστημα ώστε να μην μπορεί να βγει ποτέ.
Στις Εκλογές του 2015 το κόμμα του πήρε σχεδόν 4.000.000 ψήφους, τρίτο κόμμα σε ψήφους. Παρόλο αυτό κέρδισε ΜΟΝΟ 1 έδρα! Ναι, σωστά διαβάσατε, μόνο 1 έδρα. Το πιο τρελό είναι ότι κόμματα με πολύ λιγότερους ψήφους πήραν πολύ περισσότερες έδρες. Δείτε μόνο παρακάτω. Το Scottish National Party με 1.5 εκ. ψήφους πήρε 56 έδρες!!!! Και κόμμα με 184.000 ψήφους πήρε 8 έδρες!  Και πολλά άλλα!
Αυτά όμως τα κόμματα είναι του Αγγλικού «Συνταγματικού Τόξου» άρα το σύστημα τους βοηθά!

uk
Τα έχουμε πει πολλές φορές, όταν πας κόντρα στο σύστημα, αυτό θα σε καταστρέψει. Μόνο κατεβάζοντας το κεφάλι και υπηρετώντας το σύστημα μπορείς να επιζήσεις. Τα κόμματα που είναι στην εξουσία, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, είναι αυτά που έχουν κατεβάσει τα κεφάλια και υπηρετούν το σύστημα. Μην το ξεχνάτε ποτέ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s