Οι λαοί επιλέγουν το Εθνικό συμφέρον

 

Παρακολουθώ τις εξελίξεις των ημερών και θα έπρεπε ως κοινωνία να μας προβληματίσει αυτό που γίνετε.  Αναφέρομαι στην απελεύθερη των χρυσαυγιτών. Εμένα δε με απασχολεί αν είναι «φασίστες», ή όποια άλλη ταμπέλα θέλουν να τους βάλουν, εμένα με απασχολεί αν είναι ένοχοι ή αθώοι. Κάποτε υπήρχε το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά βλέπουμε ότι αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Και δεν έχει αλλάξει με το ζόρι, δε μας το επέβαλαν, αλλά εμείς αφήσαμε να συμβεί. Πρώτα στην Αμερική, όπου με την κατηγορία του «τρομοκράτη», χωρίς αποδείξεις, οι Αμερικάνοι κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν όποιον διαφωνεί μαζί τους πίσω από τα σίδερα. Αλήθεια, έγινε ο κόσμος καλύτερος ή πιο ασφαλές από τότε που ξεκίνησε η Αμερική τον «πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας», φυσικά και όχι. Αντιθέτως, για εμάς τους αθώους, έγινε χειρότερος. Περισσότερους ελέγχους, καχυποψία και περιορισμός της ελευθερίας. Οι τρομοκράτες μια χαρά συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Αλλά σήμερα, το τεκμήριο της αθωότητας έγινε, «είσαι ένοχος, μέχρι να αποδείξεις το αντίθετο». Όποιος δε θέλει να παραδώσει τις ελευθερίες του, «έχει κάτι να κρύψει», κλπ.
Άρα, αυτό που γίνετε με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να μας προβληματίσει. Θα έπρεπε να απαιτήσουμε να λειτουργήσουν οι νόμοι. Θα έπρεπε όλοι να αντισταθούμε σε αυτό που γίνετε και αν όντος είναι ένοχοι, να γίνουν οι δίκες και να τελειώσει η υπόθεση. Άλλα θα έπρεπε να ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και να συμπεριφερθεί η δικαιοσύνη όπως θα έκαναν σε οποιονδήποτε πολίτη. Και μην ξεχνάτε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εκλεγμένοι από το λαό 3ο πολιτικό κόμμα. Δεν είναι δυνατόν, τα τελευταία χρόνια να μας έχουν φλομώσει τα ΜΜΕ με τις δήθεν εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, τα δήθεν όπλα τους, τις πρακτικές συμμορίας, κλπ. Και έπειτα από 18 μήνες να αποφυλακίζονται ένας ένας. Άρα, τελικά δίκιο έχουν όλοι όταν λένε ότι αυτό που έγινε ήταν απλά πολιτική εξόντωση της ΧΑ από τους Σαμαρά-Βενιζέλο, κάτι παράνομο που θα έπρεπε να προβληματίσει τους πάντες. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτά που παθαίνουν σήμερα οι χρυσαυγίτες τα είχαν πάθει (και ακόμα χειρότερα) οι Κομμουνιστές, αλλά δυστυχώς ο άνθρωπος έχει περιορισμένη μνήμη, εκτός αν αυτό που πρέπει να θυμηθεί τον συμφέρει. Δυστυχώς οι άνθρωποι βάφουν μαύρο μόνο αυτό που δεν τους συμφέρει. Σκέτη υποκρισία δηλαδή. Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι αυτό που γίνετε δεν είναι για να σταματήσει ο φασισμός. Φυσικά και ο φασισμός ήταν κακός, και κανείς δε θέλει να ζήσει τα ίδια. Αλλά, ο φασισμός υπήρχε πριν από 70 χρόνια, σήμερα υπάρχει κάτι άλλο ακόμα χειρότερο. Ο ακραίος Ισλαμισμός. Αυτό υπάρχει σήμερα. Τώρα. Όχι πριν από 70 χρόνια, αλλά τώρα. Ασχολείται κάποιος με αυτό; Όχι φυσικά, γιατί το Ισλάμ είναι το εργαλείο των ισχυρών που χρησιμοποιούν τους Τζιχαντιστές για να επιβάλουν τα θέλω τους στους λαούς της γης. Οι εθνικιστές και οι πραγματικά πατριώτες όμως  (οι αληθινοί και όχι οι ψευτο-πατριώτες του δήθεν «συνταγματικού» τόξου που ο μόνος πατριωτισμός είναι αυτός της τσέπης τους) δεν μπορούν να γίνουν τα εργαλείο τους, και έτσι αυτόματα γίνονται και εχθροί τους. Αν σήμερα βγει ένας Ιμάμης και μιλήσει για αποκεφαλισμούς των άπιστων ή ένας αριστερός και μιλήσει για θάνατο των εθνικιστών, δε θα ανοίξει μύτη, αν όμως βγει ένας χρυσαυγίτης και μιλήσει για διωγμό λαθρομεταναστών (που τυγχάνει να είναι σχεδόν όλοι μουσουλμάνοι), τότε θα βγουν όλα τα κανάλια να λένε για φασισμό και για οπισθοδρόμηση.

Εγώ θα επιμείνω, δε με απασχολεί αν είναι φασίστες, εθνικιστές, πατριώτες, αριστεροί, κεντρώοι, κλπ. Με απασχολεί αν είναι αθώοι ή ένοχοι; Με αποδείξεις όμως ε; Όχι βγήκε ένας μάρτυρας, με κρυμμένο πρόσωπο να λέει ότι είδε και άκουσε κάτι, και με αυτή τη μαρτυρία θα μπουν κάποιοι φυλακή.

Σιχαίνομαι την υποκρισία. Θα το λέω, και θα το φωνάζω!

Ο Εθνικισμός (και αναφέρομαι στον πατριωτισμό και όχι στον ακραίο εθνικισμό) μεγαλώνει στην Ευρώπη. Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι μόνο με τον πατριωτισμό μπορείς να μας μπροστά. Μόνο βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από όλα μπορείς να δεις ευημερία. Μόνο υποστηρίζοντας τα Εθνικά συμφέροντά σου μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερο μέλλον. Ο πολυπολιτισμός έχει αποτύχει παντού, αφού οι λαοί θέλουν να ζουν με ομοίως τους. Αυτό μπορεί να το δει κανείς ακόμα και σε χώρες όπως η Αμερική και ο Καναδάς, τα απόλυτα κράτη-πολυπολιτισμου, όπου έχουν δημιουργηθεί ChinaTown, Little Italy, GreekTown, Little India κλπ. Αυτό αποδεικνύει ότι οι λαοί θέλουν να μοιραστούν αυτά που τους ενώνουν, δηλαδή γλώσσα, ιστορία, παραδόσεις, ήθη και έθιμα. Ο άνθρωπος δε θέλει από τη φύση του να ζει σε μείγμα άβουλων ατόμων χωρίς αξίες, άθεοι, εθνομηδενιστές, άρα γιατί προσπαθούμε να πάμε έναντι της φύσης μας;

Δυστυχώς αυτοί που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα όμως είναι έτοιμη για όλα και έχουν όλα τα ΜΜΕ για να το πετύχουν. Είναι έτοιμοι ακόμα και για εμφύλιο ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Είναι βέβαιο ότι αν ποτέ έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα ξεσπάσει πόλεμος στην Ελλάδα, είτε εμφύλιος, είτε με γείτονος χώρα. Οι κυβερνήσεις σήμερα αντέχουν μόνο όταν πάνε μαζί με το σύστημα. Δεν έχει αξία ο λαός ή η επιλογή του λαού, σημασία έχει το τι θέλουν οι ισχυροί της γης. Δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν πέσει από επεμβάσεις των ισχυρών επειδή πήγαν έναντι του συστήματος. Όταν κάνεις τα χατίρια τους, κάνουν τα στραβά μάτια σε οτιδήποτε και να κάνεις, αλλά μόλις πας κόντρα, σε αποκαλούν τρομοκράτη, φασίστα, εγκληματία έναντι του λαού σου, και σε βγάζουν από τη μέση. Τόσο απλά!
Στην ουσία δημοκρατία και ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν έχουμε και αυτό είναι που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Σήμερα σειρά έχουν οι Χρυσαυγίτες να μπουν φυλακή χωρίς αποδείξεις, αλλά αύριο, αν πάμε εμείς έναντι του συστήματος, θα είναι η δικιά μας η σειρά;

Για σκεφτείτε…..

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s