Συνεχίζεται η καταστροφή…

Τρίτη μέρα διακυβέρνησης της χώρας από το Σύριζα και αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν προηγούμενο! Λάθος, είχαν προηγούμενο, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το «έξω από το ΝΑΤΟ», «έξω οι βάσεις» (άλλαξε βέβαια τροπάριο σύντομα), και το περίφημο «Τσοβόλα δώστα όλα!»

Ας αρχίσουμε με την οικονομία. Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί νομίζουν ότι η παγκόσμια οικονομία είναι ένα παιχνίδι. Νόμιζαν ότι με τσαμπουκά (όπως όταν ήταν φοιτητές και μπουκάρανε στα γραφεία των πρυτάνεων και απαιτούσαν διάφορα παράλογα), θα αλλάξουν την παγκόσμια οικονομία. Μάλλον θα καταλάβουν πόσο ασήμαντοι είναι πολύ σύντομα, αλλά δυστυχώς όταν το καταλάβουν αυτοί θα έχει διαλυθεί τελείως η Ελληνική οικονομία.
Καλά όλα αυτά, καλές οι αυξήσεις, καλές οι καταργήσεις συμφωνιών, αλλά νομίζουν ειλικρινά ότι αυτά περνούν στην σημερινή εποχή; Πιστεύουν ειλικρινά ότι θα έρθουν επενδύσεις στη χώρα με τέτοιες κινήσεις; Ναι, αν είχε γίνει έλεγχος και οι συμφωνίες ήταν παράνομες, τότε ναι να καταργηθούν. Αλλά τώρα γιατί; Γιατί έτσι γουστάρουμε; Έτσι περιμένουν να φτιάξουν την οικονομία; Ποιος επενδυτής θα έρθει υπό αυτές τις συνθήκες; Και από την άλλη, που θα βρεθούν τα χρήματα για όλες τις αυξήσεις, για τις προσλήψεις όλων αυτών που απολύθηκαν (δημόσιοι υπάλληλοι ε; Ο Σύριζα αρχίζει να φτιάχνει το δικό τους πελατειακό κράτος!). Που θα βρεθούν; Υπάρχουν χρήματα και δεν το ξέρουμε; Λεφτά υπάρχουν δηλαδή; Γιατί αν δεν υπάρχουν, τότε μόνο 2 επιλογές έχουμε, 1) επιπλέον μνημόνιο ή 2) εσωτερικός δανεισμός. Δηλαδή να πάρουν τα χρήματα του κόσμου. Και όταν ο κ. Βαρουφάκης λέει ότι «υπάρχουν πολλές Porche στην Αθήνα», τότε κάτι τέτοιο ετοιμάζουν. Όποιος ιδιωτικός υπάλληλος δούλεψε σκληρά για να βγάλει κάποια χρήματα, θα του τα πάρουν οι αριστεροί του Σύριζα, γιατί κουτά, την ελίτ της Ελλάδας δεν πρόκειται να την πειράξει. Όπως δεν την πειράζει κανείς πουθενά στον κόσμο! Εσύ θα τα πληρώνεις Έλληνα, που πήγες να δώσεις την ψήφο σου στους ανθέλληνες και άθεους του Σύριζα.

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Πάγκαλος όταν είπε ότι την Κυριακή αυτοκτονήσαμε όλοι;

Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Μαζί με την καταστροφή της οικονομίας συνεχίζετε και η πλήρης καταστροφή του Ελληνισμού.

Το έχω πει πολλές φορές, και αρχίζω να γίνονται κουραστικός, αλλά θα το πω και πάλι. Ο Σύριζα είναι η καταστροφή του Ελληνισμού!

Σήμερα ακούσαμε ότι θα δοθεί ιθαγένεια σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα! Αν περάσει αυτός ο νόμος, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη καταστροφή του Ελληνικού Έθνους.
Χωρίς παρωπίδες και χωρίς ρατσιστικές απόψεις, αυτό το μέτρο θα είναι η πλήρης διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας. Η Αμερική, δε δίνει ιθαγένεια ούτε υπηκοότητα σε Μεξικανούς που γεννιούνται στην Αμερική. Ξέρετε γιατί; Γιατί αν δοθεί ιθαγένεια σε Μεξικανούς, χιλιάδες Μεξικάνοι θα περάσουν τα σύνορα για να γεννήσουν στην Αμερική, ώστε να απολαύσουν όλα τα προνόμια στο να είσαι Αμερικάνος, και επίσης σε πολύ λίγα χρόνια οι Μεξικανοί που κάνουν πολλά παιδιά θα καταπιούν τους Αμερικάνους.

Εμείς εδώ ανακοινώνουμε από τη μία ότι θα χορηγούμε άσυλο σε όποιον το θέλει, και θα δίνουμε και ιθαγένεια σε όσους γενούν εδώ. Ξέρετε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια; Για σκεφτείτε; Έλληνας θα είναι ο Πακιστανός, ο Αφγανός και ο Μαροκινός. Θα εξαφανιστεί πλήρως το Ελληνικό Έθνος. Οι Αμερικάνοι προστατεύουν τον Αμερικάνικο έθνος, και εμείς (που είμαστε Έλληνες και υπάρχουμε χιλιάδες χρόνια), κάνουμε ότι μπορούμε να το εξαφανίσουμε! Από την άλλη, ο Σύριζα με αυτό το νόμο θα αποκτήσει χιλιάδες νέους ψηφοφόρους! Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά θα έχει δικαίωμα ο Πακιστανός. Γνωρίζω ότι σε άλλες χώρες (όπως Καναδάς και Αυστραλία) δίνετε ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών, αλλά ο Καναδάς και η Αυστραλία δίνει ιθαγένεια σε ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΕΝΑΤΑΣΤΕΣ (όσοι δηλαδή αντέχει η οικονομία της χώρας), δεν δίνει σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 

Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι Καναδός και Αμερικάνος δεν υπάρχει στην ουσία, και οι ιθαγενείς αυτών των χωρών είναι οι Ινδιάνοι. Σωστό! Ερώτηση: που είναι οι ινδιάνοι σήμερα; Έγινε ανταλλαγή πληθυσμού. Ήρθε ο Ευρωπαίος με τα όπλα και τους εξαφάνισε. Το ίδιο θέλουμε και εμείς; Οι λαθρομετανάστες μπορεί να μην έχουν όπλα, αλλά έχουν φανατισμό στη θρησκεία τους (εμείς γίναμε από προχτές άθεοι), αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των Μουσουλμάνων είναι φανατικοί, και όπου έχουν πάει απαιτούν ο γηγενής πληθυσμός να ακολουθεί τα δικά τους ιδανικά. Αυτό θέλουμε και εμείς; Να εξαφανιστούμε; Θεωρείτε δηλαδή οι Ισλαμιστές στην Ελλάδα να είναι διαφορετικοί από τους Ισλαμιστές στην Γαλλία και Αγγλία; Εκεί, παιδιά μεταναστών που πήραν την ιθαγένεια ή υπηκοότητα γίνατε τζιχαντ. Δεν έγινε ο Francois ή ο Pierre. Αυτό θέλουμε δηλαδή και για την Ελλάδα;

Από την άλλη, οι Έλληνες είναι ΕΘΝΟΣ, δεν είναι ένα κράτος που δημιουργήθηκε από χιλιάδες μετανάστες. Αυτό θέλουμε και εμείς; Σε μερικά χρόνια όλοι οι λαοί του κόσμου να βρίσκονται στην Ελλάδα; Δηλαδή να κατεβαίνεις στο χωριό σου και να μη βλέπεις Έλληνα; Βέβαια, αν πας το Πακιστάν και στο Αφγανιστάν, θα βλέπεις Πακιστανό και Αφγανό, αλλά εμείς οι «πολιτισμένοι» και οι «θολοκουλτουριάρηδες» θέλουμε να καταστρέψουμε τα πάντα!

Οι Έλληνες υπάρχουν για χιλιάδες χρόνια, και πολλοί θυσιάστηκαν για να συνεχίσει αυτό το Έθνος να υπάρχει. Το σίγουρο είναι αν ο Λεωνίδας με τους 300, ο Θεμιστοκλή και ο Μιλτιάδης ή ο Κολοκοτρώνης και όλοι οι ήρωες του 21, ήταν αριστεροί και είχαν τις απόψεις αυτές, το Ελληνικό έθνος θα είχε εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια.

Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s