Λυπάμαι για αυτά που έρχονται…

Όποιος έχει σπουδάσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, ξέρει πολύ καλά τι εστί Αριστερά. Έχουν καταστρέψει ότι καλό υπήρχε στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Με τις καταλήψεις και τις καταστροφές, έχουν καταντήσει τα Ελληνικά Πανεπιστήμιο τα χειρότερα στον κόσμο. Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που κάποτε έβγαζε μεγάλους επιστήμονες έχει καταντήσει ένα διαλυμένο ίδρυμα χωρίς αξία. Και για όλα αυτά ευθύνη έχει αποκλειστικά η Αριστερά. Όποιος έχει σπουδάσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, ξέρει ακριβώς τι λέω.

Και σήμερα, ήρθε ο νέος άπλυτος Υπουργός Παιδείας να ανακοινώσει ότι όλοι οι αιώνιοι φοιτητές, δηλαδή όλοι αυτοί οι τεμπέληδες που με τα λεφτά του κράτους, δηλαδή με τους φόρους μας, καπνίζουν μπάφους όλη μέρα περιμένοντας την επόμενη κατάληψη, να γυρίσουν πίσω. Δηλαδή, να επιστρέψουν οι «αιώνιοι» φοιτητές και να καταργηθεί ο νόμος που ορίζει την διαγραφή τους. Όσοι ενδιαφέρονται θα συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους, χωρίς περιορισμό χρόνου! Θα τους πληρώνουμε μία ζωή για να καταστρέψουν ολοκληρωτικά το Ελληνικό Πανεπιστήμιο! 

Βάλανε και αρμόδια επίτροπος Μεταναστευτικού, αυτή που θέλει να ανοίξει τα σύνορα σε όλους τους λαθρομετανάστες. Ελάτε όλοι, και απλά ζητήστε πολιτικό άσυλο. Όλοι οι λαθρομετανάστες του κόσμου ελάτε στην Ελλάδα! (δείτε το βίντεο παρακάτω)

Και είναι μόνο δύο μέρες κυβέρνηση… Θεέ μου! 

Άρχισε η καταστροφή του Ελληνισμού. Οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, οτιδήποτε Εθνικό, θα καταργηθεί. Θα διαλυθεί, θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστεί από τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

Χριστέ μου (Ναι ρε, είμαι Χριστιανός!) φοβάμαι για όλα τα δεινά που περιμένουν την πατρίδα μας.

Η μόνη ελπίδα να κρατήσει ο Καμμένος τις «κόκκινες γραμμές» και να αποχωρήσει από αυτή την ανθελληνική κυβέρνηση σύντομα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s