Ερχονται εκλογές…

Σε δύο βδομάδες από σήμερα έχουμε εκλογές. Έφτασε η μεγάλη στιγμή να αποφασίσουμε τι τελικά θέλουμε. Μία Ελλάδα των Ελλήνων ή μία Ελλάδα Ισλαμική, χωρίς ιστορία, χωρίς θρησκεία, χωρίς ήθη, χωρίς έθιμα και χωρίς παραδόσεις.

Είναι απλό.

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΖΥΡΙΖΑ = ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Για την οικονομία δε χρειάζεται να μιλήσουμε και πολύ, αφού αυτό το ελέγχουν άλλοι. Αν θέλουν οι ισχυροί της γης να βγούμε από το Ευρώ, θα βγούμε. Αν θέλουν να δηλώσουμε χρεωκοπία, θα δηλώσουμε. Αν θέλουν να συνεχίσουμε τα μνημόνια, θα τα συνεχίσουμε, και αν θέλουν να τα σκίσουμε (γιατί έχουν άλλα σχέδια), τότε θα τα σκίσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι 1) οι ισχυροί τα λεφτά τους δεν πρόκειται ποτέ να τα χάσουν, και 2) δεν αποφασίζουμε εμείς για την παγκόσμια οικονομία.

Αν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός (γιατί και αυτό άλλοι το αποφασίζουν), τότε θα κάνει αυτό που θα του πουν, γιατί αλλιώς θα έχει την τύχη όλων αυτών που εναντιώθηκαν στο σύστημα. Άρα με τα λεφτά των άλλων δεν μπορούμε να παίξουμε.

Όσον αφορά τα άλλα θέματα, υπάρχει επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σύριζα στην εξουσία θα σημάνει και οριστικά το τέλος του Ελληνισμού. Μπορεί να μη γίνει αυτό την επόμενη μέρα, άλλα όταν ένα κόμμα εθνομηδενιστών έχει δηλώσει ότι θα ελληνοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες, θα χαρίσει το όνομα Μακεδονία (μαζί με την ιστορία) στα Σκόπια, θα κατεβάσει τις εικόνες και τους σταυρούς από παντού, τότε με την πάροδο του χρόνου η Ελλάδα θα Ισλαμοποιηθεί και όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάρτηση:

Αν στις 25 Ιανουαρίου κερδίσει ο Σύριζα, τότε θα αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση, που μία μέρα θα κοιμηθούμε Έλληνες και μία άλλη θα ξυπνήσουμε με τις κραυγές του Αλάχ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s