Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις !

Η παρακάτω ηλεκτρονική δημοσκόπηση (στην προηγούμενη ανάρτησή μας) γίνετε στη σελίδα newsbomb.gr. Όπου δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην κυριολεξία εξαφανίζονται από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας. Γιατί όμως αυτό δε το δείχνουν και οι «έγκυρες» δημοσκοπήσεις; Πολύ απλά, γιατί όπως έχουμε αναφέρει σε άλλες αναρτήσεις μας, τα ΜΜΕ είναι πουλημένα και παίζουν το παιχνίδι των εγχώριων ολιγαρχών. Πιο σωστό είναι να πούμε ότι τα ΜΜΕ ανήκουν στους ολιγάρχες, άρα στην ουσία παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Όλα στην ουσία είναι business και παίζονται πολλά λεφτά, και είναι τελείως παράλογο να περιμένουμε ότι η δήθεν δημοκρατία μας θα βγάλει εκπροσώπους που θα υπηρετούν συμφέροντα του λαού. Δεν υπάρχουν συμφέροντα του λαού, αλλά μόνο συμφέροντα των πλουσίων και ισχυρών. Ναι, μας δίνετε η δυνατότητα ακόμα να ψηφίζουμε, αλλά πόσο ελεύθερη είναι τελικά επιλογή μας; Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης βρίσκονται όπως είπαμε στα χέρια των ολιγαρχών (καναλάρχες) και μας παρουσιάζουν ή υποστηρίζουν μόνο τους πολιτικούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Θα ήταν εντελώς παράλογο να κάνουν το αντίθετο. Επίσης θα ήταν παράλογο να αναμένουμε από τους πολιτικούς να αλλάξουν αυτό το σύστημα ή να τα βάλουν με τους ολιγάρχες, όταν αυτοί οι ίδιοι ολιγάρχες τους βάζουν στην εξουσία.

Τελικά, έχουμε πραγματική δημοκρατία;

Άρα, ο λαός πρέπει να «ψηφίσει» αυτό που αυτοί θέλουν, και επειδή γνωρίζουν ότι μεγάλο ποσοστό του λαού είναι χαμηλής νοημοσύνης, τότε γνωρίζουν επίσης ότι μπορεί εύκολα ο λαός να χειραγωγηθεί.

Βλέποντας ένα ποσοστό 20% στη ΝΔ, σκέφτεται ο αστοιχείωτος: «Για να έχει η ΝΔ 20%, κάτι καλό κάνει, ο λαός τους θέλει» Από την άλλη, όταν βλέπει πχ. τη Χρυσή Αυγή να πέφτει σε ποσοστά, σκέφτεται ο ίδιος: «Τελικά δίκιο είχαν, φασίστες είναι, ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη». Το ίδιο συμβαίνει και με το Ποτάμι, που χωρίς καμία απολύτως πρόταση και χωρίς σχέδιο, οι δημοσκόποι το παρουσιάζουν με 8%. Μην ξεχνάτε ότι το Ποτάμι είναι δημιούργημα των ΜΜΕ. Σίγουρα θα σκέφτεστε τώρα: «Καλά, τόσο ηλίθιος κόσμος υπάρχει;» Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Τόσο ηλίθιος κόσμος υπάρχει! Δεν εξηγείται αλλιώς η προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση του GAP.

Αυτό, ότι δηλαδή υπάρχει χαζός κόσμος, το γνωρίζουν καλά οι κυβερνώντες και οι ολιγάρχες, και εκεί ποντάρουν. Αφού γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι και λανθασμένες δημοσκοπήσεις να δώσουν στη δημοσιότητα, εισαγγελέας δε θα επέμβει. Το έχουμε δει όλοι στο παρελθόν. Άρα «πειράζουν» τις δημοσκοπήσεις όπως θέλουν και τότε τις βγάζουν στη δημοσιότητα.
Χτες μάλιστα, κατατέθηκε τροπολογία όπου θα ενεργούνται δημοσκοπήσεις μέχρι την παραμονή των εκλογών, για να είναι σίγουροι ότι οι ηλίθιοι (κάποιες έρευνες έχουν δείξει να είναι έως και 30% του πληθυσμού), θα ψηφίσουν… κατά συνείδηση!

Καταλάβατε;

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s