Το κόλπο είναι απλό….

Ζούμε ιστορικές στιγμές ως έθνος. Πολύ φοβάμαι όμως ότι λίγοι έχουν καταλάβει ακριβώς τι γίνετε. Εδώ, στο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ, τα λέγαμε πριν από χρόνια. Βέβαια, τότε, πολλοί μας λέγανε τρελούς, συνομωσιολόγους, και μερικοί ακόμα και φασίστες. Αλλά τελικά, σιγά σιγά τα πράγματα έγιναν όπως τα είχαμε περιγράψει. Βέβαια, αυτά που βιώνουμε τα είχαμε δει σε έργα και ντοκυμαντέρ, τα είχαμε διαβάσει σε βιβλία, αλλά αυτά που βλέπαμε και που διαβάζαμε νομίζαμε ότι ήταν επιστημονική φαντασία, και ότι δε γίνονται στην πραγματικότητα. Να που τελικά γίνονται.

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα δημοκρατία. Η δημοκρατία είναι ουτοπική. Νομίζουμε ότι ψηφίζουμε κυβερνήσεις. Στην ουσία οι κυβερνήσεις υπάρχουν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των παγκόσμιων ολιγαρχών. Όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα, οι κυβερνήσεις συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν τους κλονίζουν οι απεργίες, οι διαδηλώσεις, οι δολοφονίες, τίποτα, όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ, θα υπάρχουν ως κυβέρνηση. Τα πράγματα αλλάζουν μόνο όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να πάει κόντρα στα συμφέροντα. Τότε είναι που μία απλή διαδήλωση γίνετε αφορμή να επέμβει η παγκόσμια κοινότητα έναντι της κυβέρνησης. Και όλα είναι σκηνοθετημένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οτιδήποτε και να κάνει μία κυβέρνηση, όσο παράνομο και να είναι, ακόμα και χυδαίο έναντι στο λαό της, χρησιμοποιείται μόνο όταν πάει κόντρα τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ. Όσο τα συμφέροντα εξυπηρετούνται, η διεθνής κοινότητα κάνει τα στραβά μάτια. Όλοι είναι στο κόλπο. Η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί τα media για να κάνει την προπαγάνδα της και κανείς δε μιλάει. Κοιτάξτε τώρα τι γίνετε με τους Ισλαμιστές και τους αποκεφαλισμούς. Δε θα έπρεπε ο κόσμος να έχει ξεσηκωθεί εναντίον τους; Γιατί δεν γίνετε αυτό; Πολύ απλά, γιατί οι Ισλαμιστές είναι το εργαλείο της παγκόσμιας ελίτ, και υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει στον κόσμο. Υπάρχουν ακόμα μερικοί ανυπάκουοι λαοί και ηγέτες που πρέπει να βγουν από τη μέση. Όταν η βρώμικη δουλειά της ελιτ ολοκληρωθεί, τότε τα media θα πάρουν σειρά και θα αποκαλούν τους ISIS τρομοκράτες και δολοφόνους, ε, τότε μπορεί να γίνει κάτι. Και τότε ο υπνωτισμένος λαός θα αρχίζει να συζητά για τους δολοφόνους. Έως τότε όμως, μερικοί λίγοι τρελοί θα ασχολούνται. Ακόμα και οι δικτάτορες υπάρχουν όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα. Σκεφτείτε τι έχει γίνει στον κόσμο τα τελευταία χρόνια με τους δήθεν δικτάτορες. Πότε ακριβώς έπεσαν (ή μάλλον δολοφονήθηκαν;). Δηλαδή για 40 χρόνια ήταν καλοί και μετά από 40 χρόνια κατάλαβε η παγκόσμια κοινότητα όταν ήταν δολοφόνοι; Φυσικά και όχι. Απλά μετά από 40 χρόνια αποφάσισαν να τα βάλουν με την παγκόσμια ελιτ και φυσικά τους βγήκε σε κακό!

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Ελλάδα, αφού πλέον έχουμε μπει στο μάτι των οικονομικών δολοφόνων, ήρθε δηλαδή η σειρά μας, και τίποτε δεν τους σταματά.
Ακόμα και ο Συριζα να έρθει στην εξουσία. Που αμφιβάλλω, γιατί εγώ πιστεύω ότι θα ψηφίσει αυτή η Βουλή Πρόεδρο. Αλλά ακόμα και ο Συριζα να έρθει στην εξουσία (που ελπίζω για το καλό του έθνους να μη γίνει) αν δεν εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους, πολύ γρήγορα θα πέσει. Και φοβάμαι ότι θα γίνει κάποιο συμβάν που θα ξεκινήσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα. Ελπίζω να κάνω λάθος. Αλλά στην πραγματικότητα, ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει με την παγκόσμια ελίτ, ότι θα συνεχίσει το έργο της, αλλιώς θα είχε ήδη πέσει στο 3% που ήταν πριν από μερικά χρόνια, ή χειρότερα θα είχε την ίδια μοίρα με τη Χρυσή Αυγή. Το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει υψηλά ποσοστά, είναι επειδή έχουν ήδη συμφωνήσει ότι θα συνεχίσουν το ίδιο έργο. Είπαμε, μόνο έτσι επιβιώνεις πολιτικά. Μόνο προσκυνώντας τους αφέντες. Αλήθεια, δε μπορούσε η κυβέρνηση  να χρησιμοποιήσει τις ίδιες «αποδείξεις» (Μαρφιν, τάγματα εφόδου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και να κλείσει τον Σύριζα φυλακή; Γιατί δε το έκανε; Επίσης, σε ποια άλλη δημοκρατική χώρα ο Γεν. Γραμματέας της κυβέρνησης θα παραδεχόταν ότι ο Πρωθυπουργός επεμβαίνει στη δικαιοσύνη και δε θα έπεφτε; Σε καμία, εκτός από τις χώρες που οι ηγέτες τους εξυπηρετούν συμφέροντα. Εκεί (βλέπε Ελλάς) δεν άνοιξε μύτη. Δεν ασχολήθηκε κανείς. Αν όμως η κυβέρνηση έπρεπε να πέσει, οι συνομιλίες του Μπαλτάκου θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια. Ακόμα και ο ΟΗΕ θα επέμβαινε και θα μίλαγε για κατάλυση της δημοκρατίας, και φασιστικές μεθοδεύεις, και άλλα πολλά. Όταν εξυπηρετείς…. σε εξυπηρετούν!

Το σχέδιο είναι απλό. Φτωχοποίηση του λαού, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και σιγά σιγά και της ιδιωτικής. Δηλαδή, οικονομικοί σκλάβοι!

Η παγκόσμια ελιτ δε θέλει λαούς και έθνη, θέλει καταναλωτές και πελάτες. Γι’αυτό τα τελευταία χρόνια οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί ραγδαία και κανείς δε μιλάει. Μιλάνε όλοι για τους διεφθαρμένους Έλληνες πολίτες, αλλά κανείς για τις χιλιάδες λαθρομετανάστες. Επίσης η αριστερά είναι απλά ένα άλλο όπλο της παγκόσμιας ελίτ. Αυτοί νομίζουν ότι κάνουν κοινωνικό έργο, αλλά στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, που δεν είναι άλλα από ανταλλαγή πληθυσμών και διάλυση του εθνικού κράτους. Για τον ίδιο λόγο τα πατριωτικά και εθνικιστικά κόμματα είναι ο μεγάλος εχθρός παντού. Όπου γίνετε διαλήλωση για να συμφέροντα του γηγενή πληθυσμού, τα media αναφέρονται στις διαδηλώσεις αυτές ως ρατσιστικές, ναζιστικές κλπ.

Όπως είπαμε, όλοι είναι στο κόλπο. Παγκόσμια ελίτ – ολιγάρχες – πουλημένα κόμματα και οργανώσεις – media. Αυτή είναι η αλυσίδα.

Λύση δεν υπάρχει, αφού όποιος εναντιωθεί αποκτάει αυτόματα και ταμπέλα. Αν μιλήσεις για έθνος, σε αποκαλούν φασίστα. Αν μιλήσεις για σκάνδαλα και παρανομίες βουλευτών, σε αποκαλούν λαϊκιστή. Αν μιλήσεις για συμφέροντα του γηγενή πληθυσμού, σε αποκαλούν ρατσιστή.

Λύση δεν υπάρχει.

Εγώ προσωπικά, θα βοηθήσω την οικογένειά μου όσο μπορώ οικονομικά και ας βάλει ο Θεός το χέρι του.

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s