Οι ισλαμοφασιστες κάνουν εθνοκάθαρση στην Μοσούλη, αλλα για τα ΜΜ”Ε” τα νεκρά χριστιανοπουλα δεν φέρνουν ΚΑΤΑΡαμενο χρήμα.

11206Eκπνέει σήμερα το τελεσίγραφο του Ισλαμικού κράτους κατά των τελευταίων χριστιανών της Μοσούλης. Στις 18.07.14 η figaro αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έστειλαν τελεσίγραφο στους χριστιανούς δίνοντάς τους μόνο κάποιες ώρες διορία να εγκαταλείψουν την πόλη.Η τριπλή επιλογή που τους τέθηκε είναι 1) εξισλαμισμός, 2) dhimma ειδ. φόρος ή 3) εκπατρισμός….. αλλιώς ΘΑΝΑΤΟΣ!

Το ανακοινωθέν διακινήθηκε από τα τζαμιά την Πέμπτη.Ο χαλίφης Abou Bakr al Bagdadi τους δίνει διορία ως την 19η Ιουλίου για να αποφασίσουν. Αν αρνηθούν τους όρους του “μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν θα υπάρχει πια μεταξύ μας παρά η σπάθα. “ αναφέρει το ανακοινωθέν. Tις τελευταίες ημέρες στην κατεχόμενη Μοσούλη από το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ οι χριστιανοί είδαν τους τοίχους των σπιτιών τους να τους έχουν σημαδέψει με το γράμμα « N » (ن) που παραπέμπει στους « Nazaréens » δηλ στους Ναζωραίους, τους χριστιανούς.

Σε πολλές περιπτώσεις δίπλα από το γράμμα εμφανίζεται η επιγραφή «ιδιοκτησία του Ισλαμικού Κράτους». Στην πόλη έχουν εγκλωβιστεί οι τελευταίες εκατοντάδες χριστιανοί.

Την πληροφορία αποκάλυψε το site Ankawa.comκαι επιβεβαίωσε και ο Shlemon Warduni βοηθός επισκόπου των χαλδαίων στη Βαγδάτη στο site Baghdadhope.Την μαρτυρία καταθέτουν και πολλά άτομα από τους τελευταίους εκατοντάδες εγκλωβισμένους χριστιανούς της Μοσούλης που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το la Vie. Αποκαλύπτουν ότι οι προγραφέ των σπιτιών αφορούν αρχικά τις οικίες των χριστιανών που εγκατέλειψαν μαζικά την πόλη.

«Αυτοί λένε είτε γίνεστε μουσουλμάνοι είτε πληρώνετε φόρο και ακολουθείτε τους κανόνες μας είτε φεύγετε από εδώ και όλα τα αγαθά σας δημεύονται και θα ανήκουν έκτοτε στο χαλιφάτο » καταγγέλει ο Πέτρος Mosche.(la vie17.07.14)

3107Σύμφωνα με πηγές από το Ιράκ οι τζιχαντιστές διέταξαν τους χριστιανούς της Μοσούλης να ασπαστούν το Ισλάμ, να πληρώσουν τζίζια -ισλαμικό κεφαλικό φόρο για τους χριστιανούς -ή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να φύγουν χωρίς να πάρουν τίποτα. Οι περισουσίες τους θα ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος. Σύμφωνα με την Association Fraternité στο Ιράκ ,αυτοκίνητα του ισλαμικού κράτους με μεγάφωνα πέρασαν από τις γειτονιές των χριστιανών και τους προειδοποίησαν : « ή γίνεστε μουσουλμάνοι ή πληρώνετε τζίζια ή φεύγετε.Διαφορετικά θα σας σκοτώσουμε»το Ισλαμικό Κράτος διένειμε και έντυπα με το ανάλογο μήνυμα και το logo του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s