Η νέα εποχή… της νέας τάξης πραγμάτων.

Από ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ

Οι Έλληνες Αγανακτισμένοι έκαναν πορείες και διαδηλώσεις επί μήνες, διαδηλώνοντας εναντίον του μνημονίου και του ΔΝΤ, αλλά παρόλο αυτά η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έπεσε.
Στην Ουκρανία, όχι μόνο έπεσε η κυβέρνηση, αλλά όλη η διεθνή κοινότητα ασχολείτε με την Ουκρανία. Ο εκλεγμένος προέδρος της Ουκρανίας ανετράπη και στην άνοδο της εξουσίας ήρθε νεοναζί με τις ευλογίες της διεθνής κοινότητας. Ο εκλεγμένος πρόεδρος πλέον καταζητείται για εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας και σίγουρα θα καταδικαστεί και θα θανατωθεί, όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν. Όλη η διεθνής κοινότητα είναι στο πλευρό «του λαού» που ήθελε «ελευθερία» και «δημοκρατία». Παρόλο που ο πρόεδρος κέρδισε τις εκλογές νόμιμα και δημοκρατικά, κάποιοι τον έριξαν με τη βία.

Στην Ελλάδα γιατί δεν έπεσε η κυβέρνηση με τις διαδηλώσεις;;;; Γιατί δεν μίλησε η διεθνή κοινότητα;;; Γιατί δεν έφτιαξαν βίντεο οι «διάσημοι» της Ελλάδας υπέρ του λαού;;;

Ο λόγος είναι απλός: Στην Ουκρανία, ο πρόεδρος πήγε με «την άλλη μεριά» και όχι με τη μεριά των τοκογλύφων της νέας τάξης πραγμάτων. Στην Ουκρανία ο πρόεδρος δεν ήθελε να υπογράψει την Εθνική τους κυριαρχία, και το δημόσιο πλούτο του λαού στους τοκογλύφους και στους τραπεζίτες, όπως έκαναν στην Ελλάδα.

Και έτσι ΕΠΡΕΠΕ να πέσει!

Αν στην Ελλάδα ο Παπανδρέου/Σαμαράς δεν υπέγραφαν τα μνημόνια και δεν προσκυνούσαν τους αφέντες τους, το σίγουρο είναι ότι οι αγανακτισμένοι θα τη ρίχνανε την κυβέρνηση. Τώρα όμως δε θα πέσει με τίποτα.
Άρα, ότι και να κάνουμε, λύση δεν υπάρχει. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία καταναλωτών και μέρος καλοκαιρινών διακοπών των πλουσίων της γης. Και όποιος αντισταθεί…. θα την πληρώσει ακριβά. Όλα θα ξεπουληθούν σε τιμές ευκαιρίας και o ορυκτός μας πλούτος (που δεν είχαμε προ-κρίσης) θα εκμεταλλευτεί από τις πολυεθνικές και τους πλουσίους της γης.

Η Ελλάδα, διαλυμένη οικονομικά και δέσμια των Μνημονίων και του Αγγλικού Δικαίου, που υπέγραψαν οι ξεπουλημένοι πολιτκοί, θα αναγκαστεί να ανοίξει τις πόρτες στους δανειστές/τοκογλύφους δίνοντας την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων και παίρνοντας για αντάλλαγμα τα ψίχουλα που θα της πετάξουν.

Ελπίδα δεν υπάρχει πλέον για εμάς. Είπαμε, η υποκρισία σήμερα έχει ξεφύγει και βάφουμε άσπρο-μαύρο και αντίστροφα ό,τι μας συμφέρει. Στην Ουκρανία οι εθνικιστές έριξαν την κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι εθνικιστές πάνε φυλακή. Ό,τι μας συμφέρει. Η τρομοκρατία γίνεται επανάσταση και ο ναζισμός γίνεται ελευθερία. Ό,τι μας συμφέρει! Ο νέος κόσμος είναι τρομακτικός και πολλοί από μας δε χωράμε.

Ελλάδα………………… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s