ΣΤΟΧΟΣ: Η ΚΙΝΗΤΗ και ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τό έχουμε πει πολλές φορές. Το τελικό σχέδιο ήταν η κινητή και ακίνητη περουσία των Ελλήνων!

Το 85% περίπου των Ελλήνων σήμερα έχουν ακίνητη περιουσία, και περίπου 80% έχουν ακόμα το πατρικό τους.
Μία έννοια (πατρικό) που δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στον υπόλοιπο κόσμο.
Πρέπει φυσικά να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι έχουν τα σπίτια τους ξεχρεωμένα. Έχουν περάσει από γενιά σε γενιά ή χτίστηκαν σιγά σιγά με τη σκληρή δουλειά του παππού και της γιαγιάς ή του μπαμπά και της μαμάς. Ξεχρεωμένα! Αυτό, δεν υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο. Άρα η έννοια της ακίνητης παρουσίας δεν μπορεί να είναι ίδια όταν αναφέρεστε στην Ελλάδα και ίδια όταν αναφέρεστε στην Αμερική. Στην Αμερική, μόλις τα παιδιά μεγαλώσουν και μετακομίσουν από το πατρικό, οι γονείς βάζουν το σπίτι για πούλημα και πάνε σε πιο μικρό, για να μειώσουν τα έξοδα και τους φόρους του μεγάλου σπιτιού. Στην Αμερική και στο Καναδά (και σε πολλές χώρες της Ευρώπης) η έννοια του πατρικού δεν υπάρχει! Αυτό το ξέρουν οι διεθνής τοκογλύφοι, το ξέρανε για πολλά χρόνια, και τώρα που οι «πολιτικοί» μας, μας κατέστρεψαν οικονομικά, ετοιμάζονται να μας τα πάρουν και αυτά.

Όσο οι πολιτικοί (που όμως είπαμε, είναι καλά μαθητούδια όσον αφορά την προπαγάνδα) μαζί με τους δημοσιογράφους (τους πουλημένους και προσκυνημένους δημοσιογράφους της πλάκας) μας αποβλάκωσαν με τη Χρυσή Αυγή, ετοιμάζεται η αρπαγή του αιώνα! Ούτε επί Τουρκοκρατίας δεν είχε γίνει τέτοια κλοπή! Και λόγω των οικονομκών προβλημάτων, θα μας τα πάρουν και τσάμπα!

«Ιδιοκτήτες χιλιάδων ακινήτων πουλάνε όσο όσο προκειμένου να «ξεφορτωθούν» μια περιουσία η οποία αφενός δεν αποδίδει έσοδα κι αφετέρου βαρύνεται με δεκάδες φόρους και χαράτσια»

Ποιος όμως μας έφερε ως εδώ; Για σκεφτείτε το λίγο……

Η Πατρίδα μας βρίσκεται έρμαιο στα χέρια του  κυκλώματος της ευρωπαικής τοκογλυφίας και δυστυχώς διοικείται από πολιτικούς που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια και συνειδητά την Ελλάδα στην πλήρη υποδούλωση και τον αφανισμό. Έρχονται και δυσκολότερες ημέρες, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, και  για την πατρίδα αλλά και για τους Έλληνες .

Από το Makeleio.gr:

Αφήστε τη Χρυσή Αυγή ΠΡΟΒΑΤΑ!
Διαβάστε αυτά που θα έπρεπε να παίζουν ΠΡΩΤΑ… οι δημοσιογράφοι! Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο. Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;

Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.

Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.

Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Το καταλάβατε; Το υπερβάλλον ποσό ΔΕΝ επιστρέφεται.

Ασχοληθείτε τώρα με το ΣΗΡΙΑΛ Χρυσή Αυγή και Δένδια!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;;

Είχα προειδοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν για το μέλλον που μας ετοιμάζουν, αλλά πάντα με αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο, τρελό, ακόμα και φασίστα. Ελπίζω επιτέλους όλοι να έχουν καταλάβει ότι όλα ήταν ένα σχέδιο από την αρχή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τίποτα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s