Η χαρά των λαθρολάγνων – Η κρίση «σβήνει» δημογραφικά την Ελλάδα!!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα πρέπει να υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας και του εποικισμού της Ελλάδας από αλλοδαπούς (αφού ούτως ή άλλως όλοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη ήμαστε) την είδηση ότι οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009.
Με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αυξάνεται ραγδαία αφού λόγω κόστους διαβίωσης και της οικονομικής κρίσης τα ζευγάρια δεν τεκνοποιούν οι υποστηρικτές του εποικισμού της Ελλάδας από τους Αφρικανοασιάτες θα παρουσιάσουν την εισβολή των τελευταίων ως την κατάλληλη λύση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.
Η πολιτική της αντικατάστασης λαού στην Ελλάδα ειισέρχεται πια στην δεύτερη φάση της, αφού πρώτα η χώρα γέμισε με 1,8 εκατ. αλλοδαπούς. Τώρα οι γεννήσεις μειώνονται και σταδιακά ενώ με την συνεχόμενη αύξηση των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας, η αντικατάσταση λαού θα έχει φτάσει στο σημείο καμπής όπου οι Έλληνες θα είναι πολίτες β’ κατηγορίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού τα δικαιώματα των εκατομμυρίων αλλοδαπών θα πρέπει να γίνουν σεβαστά εις βάρος του τρόπου ζωής που ξέραμε για αιώνες. (βλ. κακοποίηση γυναικών-κοριτσιών, θεοκρατεία, απαγόρευση τροφίμων που θίγουν άλλες θρησκείες, κατάργηση εορτών για να μην προσβάλλονται άλλες θρησκείες κλπ)
Για την ιστορία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το 2007 μέχρι το 2009 οι γεννήσεις στην Ελλάδα ανέρχονταν μεταξύ των 100.000 και 110.000, το 2010 έπεσαν στις 90 με 95.000 ενώ ανάλογη μείωση κατά περίπου 20% έχουν υποστεί και οι ετήσιοι κύκλοι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Τώρα αν μετά από 15-20 χρόνια οι Έλληνες είναι μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα, όπως οι Σέρβοι του Κοσσόβου, οι οποίοι τελικά σφαγιάστηκαν και έγιναν προσφυγές στην ίδια τους την πατρίδα με την βοήθεια πάντα του ξένου παράγοντα, ζώντας ως φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια τους, αυτό ποσώς ενδιαφέρει τους λαθρολάγνους.
Άλλωστε γιατί να νοιάζονται αφού ούτως ή άλλως όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δείχνουν με περίσσεια ευχαρίστηση πόσο μισούν τους Έλληνες, πόσο μισούν αυτό που είναι ο Έλληνας, πόσο απεχθάνονται αυτό τον τόπο και ότι αντιπροσωπεύουν αυτά τα ιερά και ποτισμένα με αίμα για ελευθερία, περηφάνια και δημοκρατία χώματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s