Λαθρομετανάστες:»Θάνατος στην Δημοκρατία και την Ελευθερία.Έρχεται το Ισλάμ»!

Αυτό γράφει το πλακάτ που κρατάει υψωμένο ο λαθρομετανάστης Ισλαμιστής στα πρόσφατα επεισόδια που έκαναν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθήνα!

Η Ελλάδα δυστυχώς θα ζήσει τα δεινά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αφού τόσα χρόνια οι Έλληνες είτε πίστευαν τους «προοδευτικούς» πολιτικούς που μιλούσαν υπέρ του να γίνουμε πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία είτε δεν νοιάζοταν στην πλειοψηφία τους για το θέμα.

Έτσι οι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών έχουν ξεκινήσει και οι λαθρομετανάστες μας δείχνουν ολοένα και περισσότερο οτι δεν ήρθαν εδω για να «φάνε ένα κομμάτι ψωμί» αλλά για να μας κατακτήσουν!

«Δημοκρατία και Ελευθερία στην κρεμάλα – Έρχεται το Ισλάμ!»
Και κανείς αριστεροπροοδευτικός δεν είπε κουβέντα για τα πλακάτ αυτά.. Αντίθετα υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες και ζητούν να έρθουν και άλλοι.. Γιατί άραγε η αριστερά και τα προοδευτικά κόμματα έχουν αυτές τις εντελώς προδοτικές θέσεις για την Ελλάδα; Και γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ψηφίζει κόμματα που οδηγούν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην πλήρη κοινωνική καταστροφή; Όλα είναι θέμα πληροφόρησης!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s