Μας δουλεύουν κανονικά!

Έπρεπε να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο όχι για να εφαρμοσθεί επί της ουσίας (δείτε δηλώσεις Βενιζέλου στα κανάλια «θα δούμε από Σεπτέμβρη …..» αφού λόγω ανέχειας ούτε οι ίδιοι δε πιστεύουν ότι ο λαός θα μπορεί να πληρώσει ) αλλά για να δείξουμε στους εταίρους πόσο καλά παιδιά είμαστε κι εκείνοι με τη σειρά τους να «σκεφτούν» αν θα μας δώσουν από Σεπτέμβρη 2ο πακέτο Διάσωσης!( New York times)

http://www.nytimes.com/2011/07/02/business/global/02euro.html?
_r=1&ref=europe

Ούτε η απειλή χρεοκοπίας ήταν πραγματική !Και αυτό το παραδέχτηκε ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξη του στον κ. Χατζηνικολάου πριν τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Η κυβέρνηση λοιπόν στοχεύει σε ένα δεύτερο πακέτο Διάσωσης , αλλά Διάσωσης πoιού ;;; Των ίδιων των εταίρων φυσικά ! Γιατί εμείς έχουμε ήδη χρεοκοπήσει !

Σύμφωνα με άρθρο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (με το οποίο συμφώνησε ο κύριος Απ. Κακλαμάνης σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ ) ένας μέσος μισθωτός έχει ήδη χάσει το 53 % του εισοδήματος του !!! Και αναρωτιέται κανείς πόσο αυτό απέχει από το 70 % που μας έλεγαν ότι θα μειωθούν τα εισοδήματα μας εάν πτωχεύσουμε ! Κουράγιο αδέρφια ! 20% ακόμη και θα πιάσουμε το στόχο πριν τα Χριστούγεννα !

Πηγή:Ksipnistere

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s