ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: Οι Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη

Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους! Σε μερικά χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι περρισότεροι από τους Χριστιανούς στην Ελλάδα. Τα παιδιά μας θα ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτούν Μουσουλμάνους, αφού δε θα υπάρχουν αρκετοί χριστιανοί. Μπορεί μερικοί να λέμε: “Σιγά ρε φίλε…. τι με νοιάζει εμένα……εγώ το φραπεδάκι μου να πίνω και όλα καλά»……. Σε αυτούς λέω….. κάντε ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή και αν υπάρχει μέρος που μπορείτε να χαρείτε το καφεδάκι σας χωρίς να φοβόσαστε τρομοκρατική ενέργεια…… Δε λέω, άνθρωποι είναι και αυτοί και δικαιώματα έχουν…

ΑΛΛΑ…… ΠΡΩΤΑ τα δικαιώματα των Ελλήνων, και μετά τα δικαιώματα των φιλοξενουμένων. Το αίμα των Ελλήνων χύθηκε για να μπορεί αυτός ο τόπος να είναι ελεύθερος, όχι μουσουλμάνου. ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……. δείτε ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ…..

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ είναι. Όπως είπα και χθες….. Με μαθηματική ακρίβεια και τους προδότες που κυβερνούν, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα, όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! Σε λιγότερο από 20 χρόνια οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. 160.000 Μουσουλμάνοι μπαίνουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο…. σε 10 χρόνια θα είναι 1.600.000…. και σε 20 θα είναι 3.200.000 Μουσουλμάνοι. Αυτοί κάνουν από 5 παιδιά, ενώ οι Έλληνες κάνουν 1 παιδί η κάθε οικογένεια. Είναι ΑΠΛΑ μαθηματικά! Σε λιγότερο από 20 χρόνια οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Μην αφήνετε τους προδότες πολιτικούς και τους δημοσιοκάφρους να καταστρέψουν την Ελλάδα!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s