Οταν θα ξυπνησουμε ,θα ειναι πολυ αργα!

Κάνοντας τους μετανάστες “Έλληνες”, φέρνουν τον μελλοντικό διαμελισμό της Ελλάδας:

1) θα δημιουργήσουν πολιτικά κόμματα, τα οποία θαμπουν άνετα στην βουλή, μπορεί και ως 3η δύναμη

2) Οι νέοι μαϊμού “Ελληνες” μέσω των κομμάτων τους θα μιλήσουν για μειονότητες και δικαιώματα που δήθεν καταπαντούνται και θα ζητήσουν ανεξαρτητοποιήσεις περιοχών της Ελλάδας (Θράκη, Ήπειρος.

Ήδη το αλβανικό λόμπι της Αμερικής, σπουδάζει με δικά του έξοδα, στο τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστήμιου Χάρβαντ, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει δικό του κόμμα, τον γνωστό αλβανό μαθητή & προστατευόμενο παιδί του Τριανταφυλλόπουλου, Οδυσσέα Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για το εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Δυστυχώς όλοι οι Έλληνες βλέπουν απαθέστατα τον πρωθυπουργό Τζέφρυ και τους υπόλοιπους προδότες των Ιμίων να διαμελίζουν σιγά-σιγά την πατρίδα μας και δεν αντιδρούνΝομίζουν ότι δεν θα συμβεί τίποτα. Οταν όμως φτάσουμε στο χείλος της καταστροφής, τότε θα είναι πολύ αργά. Δεν μπορώ να ανεχτώ, να περνάω δύσκολα οικονομικά εγώ και τα παιδιά μου και ο Γιωργάκης να χαρίζει στρέματα γης του πολεμικού ναυτικού για να χτίσουν το τζαμί και με έξοδα του κράτους. Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μας, ότι κάναμε πρωθυπουργό της Ελλάδος, τον Αντρέα Παπαδρέου, ο οποίος δεν υπηρέτησε ποτέ του στον ελληνικό στρατό και έδωσε όρκο πίστης στον αμερικάνικο. Δεν μπορώ να ανεχτώ, οι προδότες των Ίμιων να μας κυβερνούν ξανά και ο σαπιοκοιλιάς Πάγκαλος, ο προδότης του Οτσαλάν να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s